Laatste nieuws

Laatste nieuws

Gele of rode kaart? Vanaf dit seizoen een betaalverzoek via Club Collect

28 september 19:45  Respect voor de scheidsrechter en tegenstander staat bij BFC hoog in het vaandel. Toch kan het voorkomen dat een speler een gele of rode kaart krijgt. Met ingang van dit seizoen hanteren we een nieuwe werkwijze voor het incasseren van de bijbehorende boete.meer »

69x gelezen

Wethouder Luijten en voorzitter Geensen openen hagelnieuw kunstgrasveld

27 september 12:45  Deze zomer heeft ons hoofdveld een prachtig nieuw kunstgrasveld gekregen. Om dat te vieren, werd het veld afgelopen zaterdag geopend door wethouder Alexander Luijten (VVD) en onze eigen voorzitter Arne Geensen. Nadat vervolgens pupil van de week Salim Salamat zijn kunsten vertoonde en een prachtige goal scoorde, trapten de mannen van BFC 1 op het veld af tegen FC Breukelen. De mannen van trainer Kwadjo Boateng speelden 1-1 gelijk.meer »

124x gelezen

Deze 23 bedrijven zijn Groene Supporter van BFC geworden!

27 september 11:15  De afgelopen weken hebben 23 bedrijven zich aangemeld als Groene Supporter van BFC. Door het kopen van een certificaat steunen zij BFC met het verder verduurzamen van onze vereniging. Wij danken alle Groene Supporters voor hun steun. In het clubhuis komt een bord te hangen met de vermelding van al deze bedrijven.meer »

156x gelezen

Danielle Stultiens nieuwe boegbeeld BFC meidenvoetbal

18 september 8:45  BFC is zeer verheugd om Danielle Stultiens te presenteren als nieuw lid binnen de voetbalorganisatie (VTZ). In nauwe samenwerking met leden van het Technisch Hart zal zij een nieuwe regierol vervullen vanuit ‘haar’ meidencommissie, dat als klankbord dient voor betrokken speelsters, trainers, leiders en ouders en bewaakt of er voldoende aandacht is voor de meiden binnen onze vereniging.meer »

484x gelezen

Keepersnieuws / trainingstijden

14 september 15:30  Enkele weken geleden zijn de trainingen weer opgestart bij BFC en dus ook de keeperstrainingen.meer »

214x gelezen

Update Teamindelingen en Trainingsschema voor seizoen 2022|2023

9 september 21:00  Het nieuwe seizoen is gestart!meer »

3625x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!