Laatste nieuws - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Wie verdient de BFC Vriendschapsbeker 2023?

23 november 9:00  Wij zijn ontzettend blij dat onze vrijwilligers altijd voor onze club klaar staan. En als dank voor hun inzet, zetten we deze toppers zoals je weet graag in de spotlights. Een van de manieren om onze dankbaarheid te tonen, is met het uitreiken van de BFC Vriendschapsbeker. Deze prijs wordt al sinds 1961 uitgereikt! meer »

443x gelezen

De Archiefcommissie houdt ons rijke verleden in leven

21 november 11:30  Wist je dat BFC sinds kort een heuse Archiefcommissie heeft? Deze commissie streeft ernaar de historie van onze 103-jarige vereniging te koesteren, te borgen en uit te dragen. Zo wordt momenteel ons archief gedigitaliseerd, maar wordt bijvoorbeeld ook onze Wikipedia onder handen genomen. meer »

323x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie bijna 13 duizend euro

17 november 11:45  We hadden ons als doel gesteld om 5 duizend euro op te halen met de Grote Clubactie. Mede dankzij de inzet van onze jeugdleden en de gulle bijdrage van honderden ouders, familie, vrienden en buurtgenoten hebben we dat doel ruimschoots gehaald. meer »

376x gelezen

Cindy, Patrick, Paul en Melchert benoemd tot lid van verdienste

16 november 15:15  Het is altijd een van de hoogtepunten van iedere ALV; de benoeming van leden van verdienste. Ook tijdens onze 103e algemene ledenvergadering afgelopen maandag mochten we weer vier leden van verdienste benoemen. BFC is ontzettend trots op haar vrijwilligers en op onderstaande toppers in het bijzonder.meer »

517x gelezen

Voordracht leden van verdienste komende ALV (13 november)

7 november 11:00  Vorige week brachten we een verrassingsbezoek aan een aantal van onze trouwe en zeer betrokken vrijwilligers. Niet geheel zonder reden gingen we langs bij Cindy van Bokhorst, Patrick van Dam, Paul Moeshart en Melchert Leguijt. meer »

615x gelezen

BFC doet mee aan de Grote Clubactie. Je hebt nog tot vrijdag om loten te verkopen!

6 november 8:00  *update* De Grote Clubactie loopt nog tot vrijdag 10 november. Dit weekend start de Grote Clubactie. Ook BFC doet natuurlijk mee. Zoals iedere sportvereniging kunnen wij een extra financiële steun in de rug goed gebruiken. Ons doel: 5.000 euro ophalen. Dit geld willen we besteden aan een voetbaltafel en activiteiten voor onze jeugd. meer »

380x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!