Wedstrijdzaken - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdzaken

Wedstrijdzaken

Wedstrijdzaken vormt de tussenpersoon tussen de KNVB en de teams van BFC. Zij regelen de veld- en kleedkamerindeling en organisatie rondom competitie- en bekerwedstrijden. Voor het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden is een trainer/teammanager verantwoordelijk, maar dit moet wel in overleg gebeuren met de veldheer in verband met de (beperkte) beschikbaarheid van de velden.

Wedstrijdzaken draagt tevens zorg voor alle materialen die nodig zijn voor de wedstrijddagen. Denk hierbij aan het klaarleggen van wedstrijdballen, ‘hoedjes’ om de velden te verkleinen, hesjes, rode shirts, vlaggen en vaantjes.
 
Wil je als trainer of teammanager een keer een oefenwedstrijd spelen met je team, heb je vragen over het competitieschema, wil je je competitiewedstrijd uitstellen of je snipperdag inzetten?
Neem voor al dit soort vragen contact op met wedstrijdzaken. Wedstrijdzaken zal nagaan of het mogelijk is om de oefenwedstrijd plaats te laten vinden (bezetting velden, bezetting kleedkamers).
De velden van BFC worden zeer intensief gebruikt, buiten reguliere trainingstijden en het reguliere speelprogramma is niet veel speling, maar we kijken natuurlijk altijd wat mogelijk is.

Bij wedstrijdzaken hebben wij de volgende contactpersonen:
Functie Naam Emailadres
Algemene wedstrijdzaken Marjo de Gooijer  wedstrijdzaken@bfc-bussum.nl
Veldheer(ma-di-wo-do) Johan Heerschop  veldheer.madiwodo@bfc-bussum.nl
Veldheer(za-zo) Eddy Bos  veldheer.zaterdag@bfc-bussum.nl
Veldmaterialen Jamie den Hartog  groundsman@bfc-bussum.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!