Visie - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Visie

Visie

Met voetbal zorgt BFC voor sportiviteit, gezondheid en betrokkenheid in Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent. Iedereen, van jonge hond tot voetballende zestigplusser, krijgt hier de kans om lekker te voetballen. Op zijn of haar manier: Spelenderwijs bij de jongste wolven, kennismaking met het voetbalspel in de bakken (pupillen), ontwikkelingsgericht bij de junioren, prestatie en recreatie bij de senioren. We hebben inmiddels 14 meiden teams.

Bij BFC draait het om voetbal. Maar er is meer. Voetbal gaat hand in hand met wat we doen voor onze omgeving. Doen jonge mensen hier hun eerste ervaring op als voetbaltrainer. Nieuwe kansen zoeken we steeds op, net als op het veld. Zo worden we telkens een stukje beter.

En alles wat hier dagelijks gebeurt, doen we samen. Net als bij het voetbal, doet iedereen wat past bij zijn of haar talenten of wat ie graag wil leren: coachen, organiseren van toernooien, een lekkere maaltijd koken, fluiten bij wedstrijden of iets anders waar de club en omgeving plezier van hebben. En dat maakt het gezellig. Binnen de lijn en langs de lijn.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!