Doe je mee?

Doe je mee?

Heb je ervaring of affiniteit met marketing, ben je goed in het bedenken en uitwerken van nieuwe sponsor concepten, weet je je weg te vinden in de wereld van social media of help je liever om nieuwe sponsors binnen te halen en vind je het leuk om betrokken te zijn bij deze commissie en ons te helpen?

Dan komen wij graag met je in contact om je enthousiast te maken voor een plek in ons team!!


Voor BFC zijn inkomsten uit donaties en sponsoring (naast de inzet van alle vrijwilligers uiteraard) zeer belangrijk om wekelijks de kabouters, pupillen, junioren en senioren te kunnen faciliteren bij het uitoefenen van hun sport.

BFC verkeert in de gelukkige omstandigheid omringd te zijn door een aantal zeer loyale en duurzame sponsorrelaties, met daarnaast de support van bedrijven, ondernemers en donateurs die o.a. sponsoren via reclameborden langs de velden.

Maar wat ons betreft is de sponsorcommissie nog niet op volle sterkte. Met een aantal mooie thuis toernooien in het vooruitzicht waaronder de BFC Talent Cup en het Gooische Meisjes toernooi, de ambities van het 1e elftal en natuurlijk het 100 jarig bestaan van BFC op 1 mei 2020 waar we uitgebreid bij stil willen staan kunnen wij zeker nog hulp gebruiken.

Spreek ons aan wanneer we bij BFC zijn, of stuur een bericht naar sponsoring@bfc-bussum.nl

We hopen snel van je te horen!

Frank, Danielle & Patrick

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!