Laatste nieuws

Laatste nieuws

Laatste keeperstrainingen 15 juni

De allerlaatste keeperstrainingen zijn op woensdag 15 juni. Dan kunnen de 08/09-keepers/sters nog trainen van 16.00-17.00 uur. De groepen van de meisjes en de 010/011-keepers worden vanaf nu gecombineerd en trainen gezamenlijk van 17.00-18.00 uur. Voor deze groepen geldt ook dat je een vriendje of vriendinnetje mag meenemen op de laatste trainingen.
 
De overige keepersgroepen stoppen in principe op woensdag 8 juni of in overleg met de betreffende keeperstrainer.
 
Op woensdag 15 juni komen ook de keeperstrainers bijeen die volgend seizoen onze boys en girls gaan trainen.
Op korte termijn zullen we bekendmaken welke keeperstrainer welke groep(en) gaan trainen en op welke tijden en wanneer de keeperstrainingen weer van start gaan.

Mochten er nog vragen zijn, schroom niet en stuur een mail naar: keepers@bfc-bussum.nl 
 
Tot slot wensen wij alle keepers/sters nog een paar laatste leuke keeperstrainingen toe. Geniet daarna van de vakantie en kom gezond en goed gehumeurd terug op de eerste keeperstraining van het seizoen 2022/2023.
 
Namens alle keeperstrainers,
Inge Rehorst


3 APRIL 2022 – Open keeperstraining

Keepersclinic voor herhaling vatbaar

Met een trots gevoel kunnen we bij BFC terugkijken op de keepers-clinic die we op zondag 3 april hebben georganiseerd.
In een kort tijdsbestek hadden zich toch 30 keepers/sters aangemeld van zowel BFC als clubs uit de omgeving en zelfs waren er enkele aanmeldingen uit Amsterdam. Keepers-coordinator Pascal heette in zijn openingswoord de deelnemers/sters van harte welkom, stelde de keeperstrainers voor en werden de indelingen van de groepen bekendgemaakt. Er werd getraind in kleine groepjes van gemiddeld 6 keepers/sters.
 
Er werd begonnen met een rondootje en vervolgens de warming-up waarna de kids naar hun trainers gingen en met heel veel plezier de oefeningen deden die hun aangeboden werden. Deze oefeningen werden per groep op een steeds hoger niveau gegeven, gebaseerd op de leeftijdsgroep.
 
Rond de klok van 13.30 uur werd de keepers-clinic beeindigd en afgesloten  door Pascal. Hij bedankte de deelnemers/sters voor hun komst naar BFC, maar ook de keeperstrainers die toch hun vrije zondagmiddag opofferden om de keepers/sters de nodige keepers-aspecten bij te brengen.
 
En zoals aangegeven: VOOR HERHALING VATBAAR. Dus gaan we kijken of we aan het eind van dit seizoen nog een extra keepers-aktiviteit kunnen organiseren.
 
Tot slot... als keepers/sters kunnen we er natuurlijk nooit genoeg van krijgen om te trainen en aan keepers-aktiviteiten deel te nemen. Er worden in de komende periode ook bij andere clubs keepers-aktiviteiten georganiseerd, maar we willen er toch 1 uitlichten: in de meivakantie wordt bij asc Waterwijk in Almere een 3-daags keeperskamp gehouden. Mocht je interesse hebben, alle informatie hierover kun je vinden op de site: www.doestkeepersclass.nl  die de organisatie van deze dagen in handen heeft.
 
Pascal en Inge
Organisatoren van de BFC keepersclinic

image_67211009.jpg  image_67216385_1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!