Richtlijnen sponsoring aanvullende teamkleding

Richtlijnen sponsoring aanvullende teamkleding

Richtlijnen sponsoring aanvullende teamkleding:

Vaak komen bij ons vragen binnen van teams die aanvullende kleding willen bestellen of gesponsorde teamkleding krijgen aangeboden. Binnen het contract met onze kledingleverancier Stanno, sportzaak Sportief en onze hoofdsponsoren zijn hiervoor zeker mogelijkheden. De regels hiervoor zijn als volgt:

  1. Presentatiepakken, jassen of andere additionele teamkleding (waaronder tassen) kunnen zonder tussenkomst van BFC worden aangeschaft bij sportzaak Sportief.
  2. Alle artikelen uit de BFC Clubcollectie hebben vaste netto prijzen, hierover wordt geen korting meer verleend.
  3. Kleding wordt standaard voorzien van Stanno-, BFC- en sponsorlogo van resp. Kloosterman (jeugd) Filmhuis Bussum (meisjes en dames) of sportzaak Sportief (senioren)
  4. Bedrukking van een extra sponsorlogo wordt verzorgd door sportzaak Sportief. Kosten hiervoor zijn voor rekening van de teamsponsor.
  5. Er mag geen BFC Clubcollectie kleding van Stanno worden gebruikt wanneer deze niet is besteld bij sportzaak Sportief. Daarnaast moet alle BFC Clubcollectie kleding altijd voorzien zijn van het BFC- en sponsorlogo van een van de hoofdsponsoren van BFC. Deze zijn exclusief en alleen voor de BFC Clubcollectie te gebruiken door sportzaak Sportief.
  6. De mogelijkheden voor aanvullende teamsponsoring zijn:

Inloopshirt maximaal 1 sponsor op de rug
Jas/regenjack maximaal 2 sponsoren op de rug
Trainingsjack/trui/half zip maximaal 2 sponsoren op de rug
Tas maximaal 1 sponsorlogo

 
Wanneer je als team gebruik wilt maken van een extra sponsor, neem dan altijd eerst contact op met sponsorzaken: sponsoring@bfc-bussum.nl. Zij kunnen je precies informeren over de mogelijkheden en voorwaarden.

Namens het bestuur van BFC,

Anneke Frenk (Bestuurslid):

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!