Medische Begeleiding

Medische Begeleiding

Medische Begeleiding

Contactgegevens voor een afspraak met fysiotherapeut Milicia Lokker bij BFC:

Milicia Lokker

M: +31652360652

E: milicia@veelbeter.nl

milicia.jpg

Contactgegevens praktijk Veel Beter

Elektronweg 4
1362 JP, Almere (15 minuten per auto van BFC)
T: 036-5302501 vraag naar Milicia
www.veelbeter.nl

 

Aanwezigheid fysiotherapeut Veel Beter bij BFC: 

 • Maandagavond (18:30-20:00)/ en dinsdagavond (18:45-20:15) zal fysiotherapeut Milicia Lokker aanwezig zijn bij BFC
  • Het gaat om een inloopspreekuur, maar bij voorkeur wordt er gewerkt op afspraak. Op deze manier is de wachttijd het kortst en kan iedereen goed geholpen worden. Als je geen afspraak maakt van te voren is er een kans dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent.
  • Kan je op bovenstaande dag en tijdstip niet, is het spreekuur al vol of heb je een andere vraag, dan kan je ook direct een afspraak maken door contact op te nemen met Milicia of de praktijk en te vragen naar haar (contactgegevens zie hierboven).

   

 • Zaterdag (10:00 tot 14:00 uur) is er een sportverzorger van Veel Beter bij BFC
  • Taken zijn ondersteuning bieden aan de spelende teams (behandelen terugkerende spelers, tapes aanleggen, blessures beoordelen). Daarnaast kan de sportverzorger ondersteuning bieden bij eerste hulp op de velden, naast de al aanwezige EHBO-ers.

 

Taken van de fysiotherapeut:

 • beoordelen van blessures/pijntjes
 • behandelen van blessures/pijntjes
 • herstel en preventie 
 • bepalen van biologische leeftijd (groei)

 

Extra aandacht bij de dienstverlening door Veel Beter voor BFC zal dit seizoen liggen op adequate warming-up oefeningen van de teams (blessurepreventie), de participatie van spelers bij de training en biologische leeftijden. Essentieel hierin is dat BFC alerter kan zijn op groeipijnen. Hierdoor kunnen we meer aandacht geven aan spelers die bijvoorbeeld snel groeien.

Tevens zal Veel Beter periodiek informatie verstrekken over diverse fysiotherapie en medische onderwerpen via de website en andere media van BFC Bussum.

Wie is Veel Beter en waar staan zij voor?
Veel Beter startte 20 jaar geleden met het bouwen aan een eigen fysiotherapie behandelvisie: resultaatgericht en meer onderbouwd. Deze manier is continu aan verandering onderhevig, omdat wij steeds betere en snellere oplossingen willen. Alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze research- en development afdeling is week in week uit druk met het finetunen van ons product en de ontwikkeling van ons vakgebied. Alles wat van invloed kan zijn op je blessure bekijken, corrigeren en trainen we met jou. Een verminderde of slechte conditie, verkorte spieren, weinig kracht of een beperkte bewegingsvrijheid staan een razendsnel herstel in de weg. Thuis zitten, rust houden en wachten tot je blessure verdwijnt is voor ons geen optie: wij vinden dat wij en jij er alles aan moeten doen om optimaal te genezen. Wij zien dat het simpelweg sneller en beter kan. Dat is waar onze naam op wijst: jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!