Gouden Driehoek - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gouden Driehoek

Gouden Driehoek

BFC heeft een grote verantwoordelijkheid om met aandacht en zorg het opleiden van de jeugd vorm en inhoud te geven. Ook als amateurvereniging vraagt dit om visie, kwaliteit en professionaliteit. Hierbij is BFC zich ervan bewust dat dit opleiden alleen goed uitgevoerd kan worden door samenwerking tussen de verschillende partijen. Doel daarvan is om een stimulerend en veilig leerklimaat met elkaar te bouwen. Dit pedagogisch klimaat vindt haar fundament in de zogenaamde “Gouden Driehoek”. Binnen de “Gouden  Driehoek” zijn onder andere de uitgangspunten, adviezen en competenties beschreven voor een optimale samenwerking tussen trainer, speler(s) en ouders.

Deze “Gouden Driehoek” bestaat uit drie onderdelen:

 

Tijdens het deelnemen aan het Kwaliteit & Performance programma in het kader van de hercertificering van de status Regionale Jeugdopleiding is BFC bekroond met de toekenning van Good Practice voor ‘De Gouden Driehoek’, als fundament voor een veilig en stimulerend leerklimaat een belangrijke pijler in de opleidingsvisie van BFC.

Link: https://www.nmcbright.nl/2020/10/28/good-practice-bfc-de-gouden-driehoek/

‘De Gouden Driehoek’ wordt al een aantal jaren ontwikkeld en toegepast bij BFC, is als uitgangspunt opgenomen in ‘De Blauwe Draad’ en verder verwerkt in de visie op leren voetballen. De mindset van spelers, coaches en ouders wordt positief beïnvloed en de club heeft minder uitstroom, verhoogde instroom, beter gedrag op en rond de velden en een prettige verenigingscultuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!