Vrouwen en meidenvoetbal - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrouwen en meidenvoetbal

Vrouwen en meidenvoetbal

BFC heeft meidenvoetbal voor alle leeftijden. Voor alle speelsters is er plek op het juiste niveau om met veel plezier te voetballen. Wil je het eens proberen dan kun je altijd meedoen met enkele proeftrainingen. Stuur hiervoor een e-mail naar meidenvoetbal@bfc-bussum.nl.

Het meidenvoetbal bij BFC groeit in professionaliteit; we spelen met de selectieteams op hoog niveau en ook voor de breedteteams is volop aandacht.

Meidenvoetbal valt binnen de algemene technische BFC-kaders, en heeft vertegenwoordiging in Voetbal Technische Zaken.

Een enthousiaste werkgroep meisjesvoetbal ondersteunt en stimuleert actief  het meidenvoetbal binnen BFC. De werkgroep houdt zich met name bezig met werving van meiden, ondersteuning van leiders van meidenteams en met het organiseren van diverse activiteiten als de vriendinnendagen, de schoolvoetbaltrainingen en de interne winterstop- en slottoernooien.

BFC heeft binnen het meidenvoetbal een mooie samenwerking met de KNVB. Sinds 2017 heeft de vereniging het KNVB-certificaat Regionale Jeugdopleiding. Bij de club is veel ruimte voor talentvolle meisjes, die geregeld worden uitgenodigd om regionaal (en zelfs landelijk) te komen voetballen.

Regionaal heeft het Gooische Meisjes Toernooi grote bekendheid als een snel, gezellig en goed georganiseerd meidentoernooi.

De werkgroep meisjesvoetbal bestaat uit:

  • Danielle Stultiens
  • Niekie Pellens

 

Meer informatie:

Danielle Stultiens
Coördinator meiden- en vrouwenvoetbal
meidenvoetbal@bfc-bussum.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!