Evenementencommissie - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Evenementencommissie

Evenementencommissie

Doel van de evenementencommissie:
 
De evenementencommissie zal een actieve en betrokken rol spelen bij de evenementen die dit seizoen op BFC plaats zullen gaan vinden. Deze commissie heeft de ambitie om alle leden, naast het voetbal, ook andere activiteiten aan te bieden. De evenementencommissie streeft ernaar om voor elke leeftijdscategorie per seizoen een passend evenement te organiseren. Er zijn inmiddels al een aantal ideeën omgetoverd tot leuke evenementen.

 
Belangrijkste taken:
  • Organisatie van jaarlijks terugkerende evenementen als het familietoernooi, Paasfeest, nieuwjaarsreceptie/wedstrijden.
  • Per seizoen de organisatie van relevante evenementen, denk aan de dartcompetitie die de naam van overleden clubman Roy Majoor draagt of het afsluitende senioren toernooi met afscheid van selectiespelers.
  • In overleg met penningmeester per evenement een passende begroting indienen en kijken of het beoogde evenement haalbaar is.

Contactgegevens:
 
De evenementencommissie bestaat uit een gemixte groep van enthousiaste leden.

Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Vacant verenigingsmanager@bfc-bussum.nl 
Secretaris Vacant verenigingsmanager@bfc-bussum.nl 


Mocht je ideeën voor een activiteit of evenement hebben, dan kan dit gemaild worden naar evenementen@bfc-bussum.nl, dan kunnen wij kijken of wij daar iets mee kunnen doen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!