Laatste nieuws

Laatste nieuws

Dit zijn conclusies van Van Gaal na de interlandperiode

Vandaag om 7:00  Voor het Nederlands Elftal zit de interlandperiode er weer op en dus reizen de spelers weer af naar hun clubs. Het geeft Louis van Gaal tijd tot nadenken en hij zal aan deze periode belangrijke conclusies kunnen verbinden. Nu het WK in Qatar dichterbij komt, lijkt dat voor sommige spelers grote gevolgen te hebben. meer »


Deze 5 debuterende toptalenten in de Nations League A moet je in de gaten houden

Gisteren om 18:07  Met het oog op het WK kiezen veel Europese landen voor een vaste kern. Toch laten de toplanden ook deze periode weer een aantal nieuwe talenten debuteren. Deze toptalenten debuteerden deze week in de Nations League. meer »


Dit zijn de keuzes die gemaakt moeten worden in de angstaanjagende voorhoede van Brazili�

Gisteren om 13:18  Over de favorietenrol tijdens het WK in Brazilië, kan gedubd worden. Over wie de beste voorhoede heeft, bestaat geen twijfel. Brazilië beschikt op dit moment over de beste aanvallers van de wereld. Dit zijn de spelers waaruit bondscoach Tite drie basisspelers moet gaan kiezen. meer »


Samenvatting: Nederland - Belgi� (1-0)

Gisteren om 8:00  Voor de laatste repetitie richting het WK stond voor de tweede keer dit jaar de derby der lage landen op het programma. In Amsterdam ging het om groepswinst in de Nations League. Zo enerverend als de 4-1 eerder dit jaar, zo tam was deze editie tot aan de slotfase van het duel. Check hier de samenvatting van de 1-0 overwinning waardoor Oranje in juni opnieuw de finales van de Nations League zal spelen. meer »


Van Canada tot Azerbeidzjan: voor deze landen komen de Eerste Divisie-spelers uit

25 september 2022 20:28  Internationals uit de Keuken Kampioen Divisie vind je meestal in de verste uithoeken van de wereld terug. Voor deze landen komen de vijf huidige internationals uit de Eerste Divisie deze week in actie. meer »


Wie zijn de nieuwe sterren die bij Belgi� op moeten gaan staan?

25 september 2022 13:00  Het elftal van België begint op leeftijd te raken. De sterspelers uit de gouden generatie van het afgelopen WK, beginnen langzamerhand in de herfst van hun carrière te geraken. Verdedigers Jan Vertonghen en Toby Alderweireld bouwen af bij respectievelijk Anderlecht en Antwerp FC, terwijl op het middenveld alleen veteranen Kevin de Bruyne (31) en Axel Witsel (33) van vier jaar geleden nog zijn overgebleven. meer »


Meer nieuws

24 september 2022 14:05 Samenvatting Itali� - Engeland (1-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!