Laatste nieuws

Laatste nieuws

Danielle Stultiens nieuwe boegbeeld BFC meidenvoetbal

18 september 8:45  BFC is zeer verheugd om Danielle Stultiens te presenteren als nieuw lid binnen de voetbalorganisatie (VTZ). In nauwe samenwerking met leden van het Technisch Hart zal zij een nieuwe regierol vervullen vanuit ‘haar’ meidencommissie, dat als klankbord dient voor betrokken speelsters, trainers, leiders en ouders en bewaakt of er voldoende aandacht is voor de meiden binnen onze vereniging.meer »

454x gelezen

Keepersnieuws / trainingstijden

14 september 15:30  Enkele weken geleden zijn de trainingen weer opgestart bij BFC en dus ook de keeperstrainingen.meer »

206x gelezen

Update Teamindelingen en Trainingsschema voor seizoen 2022|2023

9 september 21:00  Het nieuwe seizoen is gestart!meer »

3592x gelezen

BFC Jubilarissenavond: het regende ‘speldjes’ in het clubhuis

5 september 11:45  Afgelopen vrijdag werden als vanouds weer alle BFC-jubilarissen in het zonnetje gezet. BFC telt dit jaar 50 jubilarissen. Zij kregen uit handen van spreekstalmeester Thomas Niehe en bestuurslid Fleur Timmer allemaal een BFC speldje als dank voor hun trouw aan onze mooie club. meer »

750x gelezen

Een tweede leven voor de BFC kleding

3 september 21:30  Elke drie jaar vervangt BFC de wedstrijdkleding. Alle BFC spelers zijn afgelopen weken voorzien van nieuwe kleding en dus zochten we weer een mooie bestemming voor de oude kleding. Steeds weer proberen wij de oude kleding een tweede leven te geven op plekken waar het niet vanzelfsprekend is dat er voetbalkleding beschikbaar is. Drie jaar geleden werd de kleding via Kinderen in Nood en Boost the World naar Roemenië en Afrika gebracht. meer »

333x gelezen

Nieuw Seizoen BFA

29 augustus 10:00  De vakantie is bijna afgelopen, tijd om weer lekker te gaan voetballen! Ook dit seizoen worden onze BFA trainingen verzorgd op de vrijdag, jij doet toch ook mee? meer »

3086x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!