Op naar de kwartfinale

Op naar de kwartfinale

Nederhorst vv MO13-1

0 - 6

BFC MO13-1

Competitie

Zwaluwen Jeugd Beker Meiden O13 1e ronde Groep 1 01

Datum

13 november 2021 10:00

Scheidsrechter

J. Binnekamp

Accommodatie

Meerzicht
Platanenlaan 1
1394JR
NEDERHORST DEN BERG
tel. 0294-251777

Op een stil complex van de voetbalvereniging in Nederhorst den Berg stijgt langzaam de spanning op deze zaterdagochtend. Met drie gastspelers in het team gingen de MO13-1 meiden naar de kleedkamer voor de voorbespreking.

Op de tribune zitten al de vaste supporters als de meiden beginnen aan de warming-up. Fluitsignaal en go! De achtste finale is begonnen in de strijd om de felbegeerde KNVB Zwaluwen jeugdbeker. Want ze willen niks liever dan nog een ronde verder. 

‘Meteen druk zetten’ en ‘goed doorspelen’ waren de opdrachten die het team meekreeg van coach André. Even leek het een lastig potje te worden maar na drie minuten schoot Puck de meiden naar 0-1. Gevoed door twee mooie corners van Indy schoten Cato en Julia achter elkaar de 0-2 en 0-3 binnen.

Na de rust wisten de meiden het felle spel door te zetten en schoot Puck de stand naar 0-4. Met de verdediging zat het wel snor. Liva en Julie wisten iedere bal heel handig aan de voet te houden of te krijgen. Kyara bracht de stand op 0-5. Diewertje liet geen kans onbenut om de tegenstander uit te  dribbelen. Zoe draaide ook super goed mee en wist steeds Bobbi te vinden. Bobbi dribbelde de ene na de andere tegenspeelster uit en zette goed druk als ze de bal niet had.

Na weer een super assist van Chelsea voltooide Puck haar hattrick. Met 0-6 als eindstand en een tevreden invalkeepster Valerie was een ding zeker: door naar de kwartfinale!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!