Update – Teamindelingen en Trainingsschema seizoen 2021 | 2022

Update – Teamindelingen en Trainingsschema seizoen 2021 | 2022

13 augustus 2021 19:45


Het nieuwe seizoen nadert zijn start!

Het zomerreces komt zo langzamerhand aan zijn einde en dat betekent dat we ons mogen opmaken voor weer een nieuw voetbalseizoen. Hoewel het Corona-spook nog altijd ietwat op de loer ligt, lijken de vooruitzichten ons ‘positief’ gestemd en buigt het amateurvoetbal langzaamaan weer richting het normaal. Zoals al in de nieuwsbrief gemeld is dit er mede de reden van dat we met eerder uitgestelde activiteiten rondom ons 100-jarig bestaan wat feestelijk tintjes geven aan de seizoenstart. Lees vooral mee dus en houdt de website in de gaten!

  • De selectietrainingen starten vanaf maandag 16 augustus.
  • De JO-jeugdselectieteams kennen met de BFC Gooisch Gif dagen hun kick-off evenement. Deze Selectie-Driedaagse is van woensdag 18 augustus tot en met vrijdag 20 augustus, dagelijks van 14:00 uur tot 18:00 uur.
    • De niet-selectieteams in de bovenbouw starten in de week van maandag 23 augustus.
  • De opleidingsteams in de onderbouw (O8-O12) start op maandag 30 augustus.
  • De woensdagmiddagtrainingen (onderbouw) starten op 1 september.
  • De niet-selectie- én meidenteams hebben hun openingsevenement op zaterdag 28 augustus met het Let’s Start! Kick-Off toernooi.
  • De eerste beker- en competitiewedstrijden staan gepland op zaterdag 4 september. Het exacte programma is t.z.t. te raadplegen via voetbal.nl.
  • Over de uitgifte van trainingsmaterialen en teamtassen, alsook de informatie ten aanzien van stadionpupillen en -kabouters is en/of zal nog nader worden geïnformeerd.


Update teamindelingen

De Commissie VTZ heeft naar aanleiding van reacties op de eerdere publicatie van voorlopige teamindelingen d.d. 4 juli enkele aanvullende wensen en verzoeken kunnen inwilligen. Helaas is dit niet voor alle wensen mogelijk gebleken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

BFC is en blijft druk doende om resterende vacatures voor teammanagers in te vullen. Mochten er gegadigden zijn om de laatste vacante posities in te vullen, laat het ons dan weten.

Hierbij de actuele team indelingen.

Update trainingsschema

BFC is en blijft druk doende om resterende vacatures voor trainers in te vullen. De uitkomsten hiervan zijn gepaard gegaan met enkele wijzigingen in het schema. Voor enkele (breedte)teams is de rol van vaste trainer nog vacant. Er wordt gezocht naar een spoedige, structurele oplossing. Ieders ideeën zijn daarbij welkom.

Hierbij het trainingsschema dat voor komend seizoen zal gelden.

BFC is altijd op zoek naar gemotiveerde trainers, coaches en teammanagers. Er is ruimte vrijgemaakt voor de opleiding en begeleiding van startende trainers en coaches. Indien u meer wil weten over de mogelijkheden om te beginnen als trainer, coach of teammanager kunt u altijd contact opnemen met Awi Mohabier (hjo.onderbouw@bfc.bussum.nl), Mathijs van den Hazel (hjo.bovenbouw@bfc.bussum.nl) en/of Oscar van Veen (voorzittertc@bfc-bussum.nl).

 

Sportieve groet,

mede namens de HO's

Commissie Voetbal Technische Zaken BFC
vtz.organisatie@bfc-bussum.nl (Severijn van der Veen)
voorzittertc@bfc-bussum.nl (Oscar van Veen)

Bijlagen:
Teamindelingen 2021-22 v1108.pdf
Trainingsschema 2021-22 v1309.pdf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!