Voorlopige Teamindelingen en Trainingsschema voor seizoen 2021|2022 bekend

Voorlopige Teamindelingen en Trainingsschema voor seizoen 2021|2022 bekend

4 juli 2021 22:30


De voorlopige teamindelingen van onze jeugdopleiding voor seizoen 2021 | 2022 zijn bekend.

Deze indelingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Traditiegetrouw verwachten wij in de zomermaanden juli/augustus nog (marginale) mutaties door aanvullende wensen en behoeften. In sommige leeftijdsgroepen is zelfs nog ruimte. Een update, oftewel de definitieve indelingen, zal rond 20 augustus bekend worden gemaakt.

Uitgangspunt bij de indeling is dat iedereen op zijn niveau kan voetballen. Dit bevordert het plezier en de individuele ontwikkeling. Voorafgaand aan het maken van de indelingen hebben wij een aantal verzoeken via trainers, teamleiders of spelers ontvangen. Die verzoeken hebben wij waar mogelijk gehonoreerd. Helaas kunnen wij door conflicterende behoeften niet alle wensen of verzoeken inwilligen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

In voorkomende gevallen zijn de namen van trainers en leiders (teammanagers) reeds toegevoegd. De term 'VACANT' prijkt evenwel nog veelvuldig. Wij benadrukken dat alle teams voor aanvang van de competitie een volwassen leider/teammanager moeten hebben. De komende periode zullen wij op zoek gaan naar een gepaste invulling. Wanneer hiertoe op voorhand gegadigden of ideeën bestaan, aarzel dan vooral niet dit te melden bij voorzittertc@bfc-bussum.nl

BFC behoudt zich het recht voor om spelers tijdens de winterstop in een ander team te plaatsen. Progressie van spelers, consistentie van presteren en opkomst bij trainingen en wedstrijden zijn algemene criteria die worden gevolgd.

Trainingsschema

Hierbij het voorlopige trainingsschema dat voor komend seizoen zal gelden. BFC is druk doende de beschikbaarheid van bestaande trainers te inventariseren en de vacatures voor trainers in te vullen. De uitkomsten hiervan zullen ongetwijfeld gepaard gaan met wijzigingen in het schema. Ook hiervoor geldt dus dat rond 20 augustus een update zal volgen.

  • De selectietrainingen starten in overleg met de selectietrainers. De betreffende spelers/ouders worden hierover separaat geïnformeerd. Gelet op de vakantieperiode in onze regio zal de (her)start rond maandag 16 augustus liggen;
  • De niet-selectieteams in de bovenbouw starten weer in de week van maandag 23 augustus, de woensdagmiddagtrainingen (onderbouw) start op 1 september;
  • De eerste beker- en competitiewedstrijden staan gepland op zaterdag 3 september. Het exacte programma is t.z.t. te raadplegen via voetbal.nl;
  • Over de uitgifte van teamtassen, alsook de informatie ten aanzien van stadionpupillen en -kabouters zal nog nader worden geïnformeerd.

 

BFC is altijd op zoek naar gemotiveerde trainers, coaches en teammanagers. Er is ruimte vrijgemaakt voor de opleiding en begeleiding van startende trainers en coaches. Indien u meer wil weten over de mogelijkheden om te beginnen als trainer, coach of teammanager kunt u altijd contact opnemen met Awi Mohabier (hjo.onderbouw@bfc.bussum.nl), Mathijs van den Hazel (hjo.bovenbouw@bfc.bussum.nl) en/of Marc de Graaf (meiden.bovenbouw@bfc-bussum.nl).

Eventuele vragen over de teamindeling en het trainingsschema kunnen (bij voorkeur per mail) worden gesteld aan onze coördinatoren. Ook wanneer ideeën bestaan om 'VACANT' in te vullen kunt u zich tot ons wenden. De betreffende mailadressen staan in de aftiteling opgesomd.  

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie toe!


Sportieve groet,
Commissie VTZ

 

voorzittertc@bfc-bussum.nl: Oscar van Veen (voorzitter Commissie Voetbaltechnische Zaken)
onderbouw@bfc-bussum.nl: Paul Moeshart (coördinator onderbouw – JO8 tot en met JO12)
middenbouw@bfc-bussum.nl: Martijn Kroon (coördinator middenbouw – JO13 tot en met JO16)
bovenbouw@bfc-bussum.nl: Oscar van Veen a.i. (coördinator bovenbouw – JO17 tot en met JO19)
meiden.bovenbouw@bfc-bussum.nl: Marc de Graaf (coördinator bovenbouw meidenvoetbal)
meidenvoetbal@bfc-bussum.nl: Dick Broer (coördinator onderbouw meidenvoetbal)

Bijlage:

- Teamindelingen 2021-22 v0407.pdf
- Trainingsschema 2021-22 v0407.pdf

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!