Scheidsrechters bedankt!

Scheidsrechters bedankt!

16 mei 2021 16:00


Zelden hebben onze jeugdleden in een voetbalseizoen zo veelvuldig de eigen kunstgraskorrels van ‘ons’ Sportpark Meerweg gekieteld…..

Met de introductie van de inmiddels genoegzaam bekende Corona Challenges heeft BFC een eigen invulling gegeven aan het even bizarre als bijzondere voetbalseizoen 2020|2021. Door het uitblijven van de nodige versoepelingen van maatregelen in de strijd tegen Corona lijken wedstrijden in een eventuele KNVB Regio Cup ook voor de jeugd een utopie. Het seizoen dreigt daarmee als een nachtkaars uit te gaan. Mede daarom juist nu een roep om aandacht.

Met nog een aantal zaterdagen in mei op het programma zal de teller van het interne, onderlinge wedijveren uiteindelijk oplopen tot 25 ‘BFC Corona Challenge’-edities waarin de passende weerstand en uitdaging is gezocht (én gevonden) voor selectie- en breedteteams, jongens en meiden, soms zelfs met een bijzondere twist door in twin-games formats onderbouwteams aan elkaar te koppelen. Samen met het reguliere spektakel in de stadionbakken kruisten wekelijks liefst 103 (!) BFC-teams de degens met elkaar en is de veldcapaciteit op de mooiste dag van de week ten volle benut.

Vele vrijwilligers hebben bijgedragen aan deze succesreeks. In dat kader spreken wij vooral onze waardering uit voor de verenigingsscheidsrechters van BFC. De traditionele ‘man in black’ is kleurrijker dan ooit gebleken, want ook in fel oranje, groen, blauw, paars en zelfs zuurstokroze worden de duels van de Corona Challenges in goede banen geleid. Een bijzonder waardevolle prestatie als je bedenkt dat motivatiespoken juist in dit tijdperk op de loer liggen en het gepassioneerde derbygehalte van onderlinge duels dikwijls onbewust de kop opsteekt. Hulde dus!

Voor de resterende duels van de Corona Challenges, maar ook daarna, roepen wij alle spelers, trainers en teambegeleiders op om vooral na te wedstrijd de scheidsrechter te bedanken voor zijn of haar leiding. Laat de oprechte waardering zien en voelen dat deze leidsman of –vrouw aanwezig is geweest en zijn of haar best heeft gedaan om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Graag maken wij gebruik van de gelegenheid om een oproep plaatsen of er meer mensen bereid zijn om wedstrijden op onze eigen velden te fluiten. Een bijdrage waarmee daadwerkelijk wordt gescoord! Ons scheidsrechterskorps kan altijd versterking gebruiken. Aarzel daarom niet om je hiertoe te melden bij onze scheidsrechterscommissie (Harry de Gooijer, scheidsrechters@bfc-bussum.nl ) of neem gerust contact op met de leden van Voetbaltechnische Zaken (Oscar van Veen, voorzittertc@bfc-bussum.nl).

Sportieve groet,

THO

scheidsbedankt.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!