Archiefcommissie - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Archiefcommissie

Archiefcommissie

Archief commissie

Een aantal B.F.C. -ers heeft onlangs te kennen gegeven dat het noodzakelijk is om de geschiedenis van B.F.C. beter vast te leggen, c.q. te digitaliseren en toekomstbestendig te maken. Het bestuur heeft dit initiatief van harte ondersteund en besloten tot de formele instelling van een Archiefcommissie. De commissie bestaat thans uit: Ronald Visser, Richard Spermon, Roel Kruijer en Mark van Tol.

Vooralsnog stelt de commissie zich ten doel om:

  • Tot een inventarisatie te komen van wat er allemaal aan archiefmateriaal (denk aan foto’s, commissie verslagen, notulen etc.) reeds bij de club ter beschikking is, en wat er daarnaast actief verworven kan worden onder onze leden.
  • Vergaarde informatie zouden wij graag meer toegankelijk willen maken via de website en de social mediakanalen van BFC.  Denk bijvoorbeeld aan foto’s en oude vereniging publicaties.

De leden van de Archiefcommissie doen een oproep aan alle BFC -ers om eens thuis te kijken wat er al dan niet onder handbereik is opgeslagen en wellicht interessant is om onder de aandacht te brengen of te archiveren.  

Leden Archief commissie: Ronald Visser, Richard Spermon, Roel Kruijer en Mark van Tol.

Contact: archief@bfc-bussum.nl

Archief_foto.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!