Verslagen

Verslagen

3 APRIL 2022 – Open keeperstraining

Keepersclinic voor herhaling vatbaar

Met een trots gevoel kunnen we bij BFC terugkijken op de keepers-clinic die we op zondag 3 april hebben georganiseerd.
In een kort tijdsbestek hadden zich toch 30 keepers/sters aangemeld van zowel BFC als clubs uit de omgeving en zelfs waren er enkele aanmeldingen uit Amsterdam. Keepers-coordinator Pascal heette in zijn openingswoord de deelnemers/sters van harte welkom, stelde de keeperstrainers voor en werden de indelingen van de groepen bekendgemaakt. Er werd getraind in kleine groepjes van gemiddeld 6 keepers/sters.
 
Er werd begonnen met een rondootje en vervolgens de warming-up waarna de kids naar hun trainers gingen en met heel veel plezier de oefeningen deden die hun aangeboden werden. Deze oefeningen werden per groep op een steeds hoger niveau gegeven, gebaseerd op de leeftijdsgroep.
 
Rond de klok van 13.30 uur werd de keepers-clinic beeindigd en afgesloten  door Pascal. Hij bedankte de deelnemers/sters voor hun komst naar BFC, maar ook de keeperstrainers die toch hun vrije zondagmiddag opofferden om de keepers/sters de nodige keepers-aspecten bij te brengen.
 
En zoals aangegeven: VOOR HERHALING VATBAAR. Dus gaan we kijken of we aan het eind van dit seizoen nog een extra keepers-aktiviteit kunnen organiseren.
 
Tot slot... als keepers/sters kunnen we er natuurlijk nooit genoeg van krijgen om te trainen en aan keepers-aktiviteiten deel te nemen. Er worden in de komende periode ook bij andere clubs keepers-aktiviteiten georganiseerd, maar we willen er toch 1 uitlichten: in de meivakantie wordt bij asc Waterwijk in Almere een 3-daags keeperskamp gehouden. Mocht je interesse hebben, alle informatie hierover kun je vinden op de site: www.doestkeepersclass.nl  die de organisatie van deze dagen in handen heeft.
 
Pascal en Inge
Organisatoren van de BFC keepersclinic

image_67211009.jpg  image_67216385_1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!