Spitsbergenweg 52
3902HL
VEENENDAAL
tel. 0318-511041

Op tijd vertrekt het team vandaag richting Veenendaal, waar het wordt verwacht voor de inhaalwedstrijd tegen VRC. Onder een heerlijk zonnetje en gewapend met een goed humeur beginnen de meiden fel aan de wedstrijd. Na het fluitsignaal wordt er goed druk gezet. De VRC-meiden laten zich niet kennen en heroveren de bal weer snel.

Het verzet breekt als Elske de bal binnenschiet, 0-1. Met meteen weer de juiste felheid en goede combinaties maakt Diewertje de 0-2. Daarna levert een van de inmiddels befaamde ruches van Julie bijna de 0-3 op. Die eer is aan Elske, ze pakt haar moment en jaagt de 0-3 in de touwen. Indy speelt zich met regelmaat handig vrij en zorgt voor het nodige aanvallende gevaar.

Tijd voor wat fruit en het doorspreken van de strategie. Rust.

Nadat ze in de eerste helft goed de goal heeft bewaakt, staat Julia na rust weer in het veld. Nadat zus Cato de 0-4 heeft gemaakt, scoort zij niet veel later 0-5. De plek in de goal wordt in de tweede helft waargenomen door Fabienne.

Verdedigend komen de meiden niet in de problemen. Dominique weet haar tegenstander steeds af te troeven om daarna behendig de juiste kleur in te spelen. Ook Liva en Julie zijn hun tegenspeelsters de baas.

Op het middenveld speelt Chelsea een perfecte wedstrijd. Met haar soepele techniek, goed overzicht en werklust laat ze het team beter voetballen. Bobbi krijgt het flink te verduren maar knokkend blijft ze overeind.

De wedstrijd eindigt uiteindelijk in een fraaie 0-7, door twee doelpunten van Puck.

Goed gespeeld meiden, bij een zeer gastvrije voetbalclub!