Meerweg 63
1405BD
BUSSUM
tel. 035-6945648

Zaterdagmiddag 13:00 uur verzamelen de meiden bij BFC voor de wedstrijd tegen WV-HEDW. In plaats van het vertrouwde blauw moesten de meiden de rode shirts aan deze keer. Een beetje onwennig is het wel maar het staat ze geweldig.

Om 13:45 uur klinkt het fluitsignaal en al meteen zet WV-HEDW druk. De meiden komen maar moeilijk in hun ritme en lijden veel balverlies. Na een gelijkopgaande strijd is het dan toch 0-1. Een eigen doelpunt zorgt voor een gelijke stand met rust.

Met gemengde gevoelens gaan de meiden de rust in. Dames, dit gaat niet de goede kant op. Beter opbouwen, samen spelen en uit de drukte spelen zijn de stevige woorden van de coach.

Begin tweede helft speelt de tegenstander slim en behendig een situatie uit en het is 1-2. Kom op, schouders eronder en door. Na een paar goede schoten zonder resultaat is het dan toch raak, 2-2.

De 3-2 wordt bijna bereikt na stevig jagen en een goede uitbraak, maar de keeper grijpt net op tijd in.

Weer een wijze les voor de volgende wedstrijd: beter combineren en samen spelen.