Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

Om 11:30 verzamelen de meiden in Huizen. Vandaag staat de wedstrijd op het programma tegen de Zuidvogels. Na de gebruikelijke warming-up lopen de meiden het hoofdveld op. Vandaag hebben we maar een wissel dus meiden geen blessures!

De meiden kennen het spel van de tegenstander, stevig verdedigen, balveroveren en de lange bal spelen. Goed samen spelen en meteen omschakelen na balverlies is zeer belangrijk.

De meiden komen door Julia op een voorsprong van 0-1. Na de rust dribbelt en kapt Julia zich weer een weg naar het goal en jawel 0-2. De bespreking in de rust heeft bij de tegenstander geleid tot een gewijzgde spelaanpak. Er wordt een stuk fysieker gespeeld waardoor menig BFC-speelster gestrekt op de grasmat belandt. We waren toch aan het voetballen en niet aan het judoën? Het harde spel levert wel resultaat op voor de Zuidvogels: 1-2.

De BFC-meiden zetten de schouders eronder en gaan de strijd aan. Ze houden stand en overleven de pittige duels. Goed doorzetten en druk zetten leiden tot nog twee goals van onze held van deze wedstrijd, spits Julia die haar handtekening zet onder een verdiende 1-4 eindstand.