Vikingpad 44
1034VG
AMSTERDAM
tel. 020-6316673

Het is deze zaterdagochtend een drukte van belang bij SV Kadoelen. Er is bijna geen parkeerplaats meer over maar we zijn er. Na de routine van opwarmen, keeper inschieten en yell staan de meiden te trappelen om te beginnen.

Meteen wordt er druk gezet op Kadoelen wat leidt tot snelle balveroveringen. De meiden laten de bal in hoog tempo over het veld gaan. Onze verdediging staat weer als een huis zodat menig tegenaanval kan worden onderschept.

De meiden vinden deze keer niet snel hun draai, waardoor het spel rommelig is. Met de rust staat het 0-0. In de rust worden de meiden erop aangesproken dat er meer aandacht moet worden gegeven aan positie en de opbouw van de aanval. Ook de concentratie kan beter.

In de tweede helft komt het team op toeren. Goede aanvallen en een prachtige voorzet van Julia zorgen ervoor dat Puck met een boog over de keeper de 0-1 kan scoren. Met veel inzet en mooie combinaties krijgen de meiden kans op kans, maar steeds gaat het mis op het allerlaatste moment.

Dan, helemaal aan het einde, wat heet, het fluitsignaal is al gegaan, moeten de meiden een tegentreffer incasseren. Ondanks protesten blijft het doelpunt staan. Een gelijkspel is niet wat de meiden gewend zijn, volgende keer beter.