Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Onbekend

Op een stemmig met herfstbladeren bestrooid hoofdveld startte MO13-1 tegen VRC MO13-1. De Veenendaalse meiden begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werd stevig maar fair druk gezet op het centrale verdedigingsblok van Julie en Liva, dat ineens wat scheurtjes leek te vertonen.

De eerste tien minuten gingen daardoor gelijk op. Door gedurfd keeperswerk van Elske, die ver voor haar goal de zaken voetballend oploste, kwam het team echter geen moment in de problemen. Langzaam maar zeker speelden onze meiden zich onder de druk uit, geholpen door een goede techniek en balcontrole.

Het tafellaken werd beetje bij beetje onder de VRC-meiden vandaan getrokken. Dominique en Jip wonnen elk duel, Chelsea, Cato en Diewertje strooiden met afgewogen steekballen, flankspeelsters Puck en Indy werden steeds in stelling gebracht, doelpunten konden niet uitblijven. Met een kopbal van Julia, goed doorzetten van Puck en fijn frommelwerk werd de ruststand van 4-0 bereikt.

In de tweede helft was de Veenendaalse energie op, en hadden de MO13-1 meiden het gehele speelveld in handen. Onvermoeibaar werd de aanval gezocht. Snelle combinaties, goede passing, technische hoogstandjes, half-volleys, kopballen, het complete arsenaal werd getoond. Een kniesoor zou mogelijk nog wat kunnen opmerken over de afwerking die iets efficiënter had gekund, maar dan volstaat het te wijzen op de eindstand van 9-0.