Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag op het randje van de ochtend om 11:15 uur werd er weer driftig warm gelopen voor de wedstrijd. Met invallers Kyara en Rifka moest MO13-1 het opnemen tegen de meiden van de Meern.

Coach André had de meiden de opdracht meegegeven om plezier te maken en veel te scoren. De eerste helft verliep wat rommelig. Ze kwamen een paar keer dreigend door maar het leidde niet tot echt gevaar. Of wacht, ja, dan toch. Julia scoort 1-0 en snel daarna scoort Indy de 2-0 met een prachtige assist van Bobbi.

Rust en wat fruit. Even de keepster wisselen, Cato mocht na een helft keepen het groene shirt doorgeven aan haar zus Julia. ‘Nou meiden dat kan beter’, riep de coach en hup goed elkaar aanspelen. Dat waren de toverwoorden want de tweede helft werd met meer energie aangevangen. Al snel scoorde Puck de 3-0. De draai was gevonden en Kyara scoorde 4-0 na flink doorzetten met verschillende tegenstanders om haar heen.

Bobbi was deze wedstrijd echt overal en wist iedere bal zeer goed door te passen. Puck was op dreef en bracht de score eerst naar 5-0 en daarna ook maar meteen de 6-0. Rifka was lekker op dreef, maar had wat pech met de afronding. De defensie stond weer als een huis. Jip, Liva en Dominique zorgden er samen voor dat de bal niet in bezit kwam van de Meern. Elske maakte na een mooie slalom uiteindelijk de 7-0. Met deze mooie score en een flinke glimlach liepen ze van het veld.