Druk zetten

Druk zetten

20 februari 2021 10:15

In een week van de wintersport naar de lente! In de stralende zon met korte mouwen begonnen de meiden fanatiek aan de wedstrijd tegen de J012-4. Druk zetten was de opdracht en dat deden ze.

Ondanks sterk spel van gelegenheidskeeper Jip en invaller Elske kwamen de meiden ongelukkig op een 0-2 achterstand. De ruggen werden gerecht, er ging een tandje bovenop, en met vlotte combinaties kwamen de meiden terug in de wedstrijd. Drie snelle goals betekenden dat de meiden zelfs op voorsprong kwamen en met een voorsprong de rust in leken te gaan. Een onnodige tegengoal zorgde echter voor een gelijke stand.

In de tweede helft ontspon zich een spannend gevecht. De jongens van 12-4 ranselden paal en laat, de meiden zetten vol aan voor de aanval en creëerden kans op kans. De risico's die ze namen leidden helaas tot een tegengoal van de jongens. Toen de meiden in een ultieme poging vlak voor tijd scoorden werd heel even gedacht aan een verdiend gelijkspel. Helaas, er was hands geconstateerd, en de treffer ging niet door.

Na deze spannende wedstrijd vol gedurfd voetbal konden de meiden ondanks de nederlaag met opgeheven hoofd het veld te verlaten. Op naar de volgende uitdaging!