5 - 1

Waterwijk asc MO11-1

1e klasse 2

29 februari 2020 8:30

Vandaag hadden de meiden een spannende wedstrijd tegen Waterwijk. Na de warming-up en technische bespreking van Dick begonnen ze vrolijk maar niet helemaal scherp aan de wedstrijd.

De opdracht was deze week om goed te kijken, op zoek te gaan naar de vrije ruimte en natuurlijk vrijstaande medespelers. Ondanks de aarzelende start kwamen de meiden al snel op een voorsprong. Bij een mooie voorzet van Puck sprong Julia slim over de bal en lag de bal in het netje. Waterwijk wist het snel om te draaien en na goed druk zetten op onze verdediging maakten de Almeerse meiden met een mooie schuiver gelijk.

In de korte pauze tussen de kwarten wisten de meiden zelf wat er beter moest. Het tempo in het tweede kwart ging dan ook flink omhoog, de ene na de andere fraai opgezette aanval werd op de mat gelegd en in vlot tempo liepen de meiden uit naar 5-1.

Na de rust werd de wedstrijd hervat. De meiden hadden nu de harde wind tegen maar door een paar mooie reddingen van Jurmecia bleven de meiden keurig op de been en kregen ze nog enkele goede mogelijkheden om de score te verhogen, maar die werden, net niet scherp genoeg, gemist.