Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KONINKLIJKE HFC JO10-1 - BFC JO10-1: helaas.....wel vuurwerk maar geen overwinning

De vorige seizoenshelft is gaan slapen,
het laatste deel van het seizoen is aan het ontwaken.
Met hard werken, goed luisteren, leren en soms een beetje geluk,
dan kan ook deze helft niet meer stuk.
En dat al onze wensen maar uit mogen komen,
ook die waarvan je in het oude jaar alleen maar hebt mogen dromen.
Deze wens is voor ons allen,
laat tegen Koninklijke HFC het vuurwerk en de kurken maar knallen!

Selectie: Quinn (K), Imraan, Jay, Rijk, Ties, Aert, Brandon (C), Pariss

Scoreverloop: 0-1 Brandon, 0-2 Ties, 0-3 Brandon, 1-3 HFC, 2-3 HFC, 2-4 Aert, 3-4 HFC, 3-5 Brandon, 4-5 HFC, 5-5 HFC

Man of the Match: Pariss

Na de sterke start met de goede overwinning op AFC ‘34 vorige week, waren de jongens erop gebrand om ook hier een goed resultaat neer te zetten. Lange tijd zag het er ook naar uit dat dit ging lukken. Onze jongens hadden blijkbaar nog wat vuurwerk over van oud en nieuw. Door te strooien met “raketjes” en “sterretjes” is het ze vandaag zeker gelukt om mooi vuurwerk te laten zien. De jongens van HFC daarentegen hadden dit niet en wisten daardoor hun stempel niet op de wedstrijd te drukken, althans niet in de eerste drie kwartjes..... En toen, in het vierde kwart, toen bleek HFC nog een handige wissel achter de hand te hebben die luistert naar de naam Jupiter (de oppergod en god van hemel en onweer). Als donderslag bij heldere hemel gingen zij ineens massaal druk zetten en wisten zij alsnog de gelijkmaker in te tikken.

De start was vurig, maar het eerste doelpunt liet nog tot het begin van het tweede kwart op zich wachten. Het wachten werd beloond met een wonderschone treffer van Brandon, na een voorzet werkte hij de bal achter zijn standbeen langs in het doel. De rest van het tweede kwart was erg vermakelijk. Nadat wij de score naar 0-3 wisten uit te breiden, eindigde de eerste helft in 1-3. Het laatste kwart begonnen we met twee doelpunten voorsprong (2-4), maar dit bleek niet voldoende. Net als in het eerste kwart werd in dit kwart maar liefst vier keer gescoord, zij het nu andersom. Nadat het 3-4 werd, kwamen we nog één keer op twee doelpunten verschil (3-5), maar dit bleek dus helaas niet voldoende en het werd al vrij snel 4-5 en 5-5. Die laatste paar cruciale minuten wist HFC goed druk te zetten, waar wij helaas niet onderuit wisten te voetballen.

Helaas was het resultaat er niet naar, maar de jongens hebben vandaag goed spel laten zien en waren duidelijk de bovenliggende partij. Eigenlijk hadden we in de eerste twee kwartjes de wedstijd al op slot moeten gooien, maar ook nu misten weer diverse kansen. Helaas jongens, maar jullie kunnen met frisse moed op naar de volgende topper.....volgende week Abcoude uit!!