25 januari 2020 9:45

Accommodatie

Onbekend

Met het winterkampioenschap in de tas begonnen de MO11-1-meiden aan de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, nu in de eerste klasse.

Het was behoorlijk frisjes op de vroege zaterdagochtend. Eerst de warming up en toen startte de wedstrijd tegen Overbos.

Al snel kwamen de meiden op 1-0 voorsprong, en kwamen daarmee tegemoet aan Dicks wens om binnen 5 minuten een doelpunt te maken. De meiden speelden heel goed en behendig samen. Uit mooie diepe passes en goede voorzetten viel het ene doelpunt na het andere en stond het voor rust 4-0.

Na wat schijfjes komkommer en technisch overleg met de coaches kon er na rust verder worden gewerkt aan het doelsaldo. Door zeer behendig keepen van Jurmecia vielen er geen tegendoelpunten en wonnen onze meiden met 8-0! Een mooie start na de winterstop.