4 - 1

Victoria MO11-1

1e klasse 2

1 februari 2020 11:00

Zaterdagochtend 11:00. De MO11-1 staan klaar voor de wedstrijd tegen Victoria. Er is de hele week getraind op de passing.
We gaan vliegend van start en al snel heeft BFC het meeste balbezit. Door een foutje van de keepster wordt het na 9 minuten 1-0, na goed doorzetten van Cato.

Met een ruststand van 3-0 genieten de meiden van een appeltje en bespreken ze de tactiek voor de tweede helft.
Met nieuwe energie beginnen ze aan het derde kwart. Na een overtreding mogen de meiden een vrije trap nemen. Met een harde uithaal en een prachtige boog laat Julia nummer 4 in de touwen vliegen.

De strijd gaat onverminderd door en Victoria komt met een mooie goal terug in de wedstrijd. De BFC-meiden blijven het balbezit opeisen en de ene na de andere mooie aanval wordt opgezet. De bal wil er niet meer in maar met de 4-1 eindstand mogen de meiden en coach tevreden zijn.