Assist: Anoniem
52'

Groep 1 9

14 december 2019 9:50

Vandaag stond op de planning een spannende bekerwedstrijd tegen Waterwijk uit Almere. De teams waren zeer gewaagd aan elkaar. De wedstrijd begon meteen al heel spannend met veel balbezit voor BFC. Na ruim 20 minuten viel het eerste doelpunt voor onze meiden.
Met een 1-0 voorsprong (voorzet Puck, goal Diewertje) begonnen we aan de rust. Na de voortgangsbespreking van Dick, onder genot van een appeltje, begon de tweede helft.

Na balverlies op het middenveld viel de 1-1 en stonden de teams weer gelijk. De meiden gaven de moed niet op, bleven rustig de aanval zoeken. Het tweede doelpunt kon niet uitblijven en acht minuten voor tijd viel deze dan ook (voorzet Julia, goal Feline). Een nipte maar verdiende winst: 2-1!

Op naar de volgende bekerwedstrijd! Goed gedaan meiden!