0 - 6

BFC MO11-1

2e klasse 4

1 december 2018 13:15

Op zaterdag 1 december traden de meiden van MO11-1 aan tegen de meiden van Victoria. Niet alleen op een voor het team ongebruikelijk laat tijdstip (13:15) maar ook op een opmerkelijk hobbelig grasveld. Aannames en passing was daardoor niet van het niveau dat we inmiddels mogen verwachten van de dames.

Na een kwart wedstrijd wennen aan de omstandigheden kwam de motor op gang. De snelle spits van Victoria werd vakkundig onschadelijk gemaakt door een dominant spelende Elske op linksback, ondersteund door Tess als laatste man en Lena op rechts. Nienke, Katie en Dominique kregen het middenveld in handen, waardoor de spitsen Keira, Kyara, Sterre en invalster Isabel voet aan de grond kregen en bij iedere aanval gevaarlijker werden. De 1-0 van Keira kon niet uitblijven.

Gretig en gedreven bleef het team ook in de tweede helft aanvallen. Dominique nam de keepershandschoenen over van Livia en redde enkele keren koel en uitstekend op de toch gevaarlijke uitvallen van de Hilversumse meiden. Tess en Livia controleerden koel de drie aanvallers van Victoria. Met het middenveld gedomineerd door Elske en Nienke kwamen de doelpunten  vanzelf: Isabel, Katie, Keira (2x) en na weer een prachtige voorzet van Sterre, stond de 6-0 van Lena op het bord. Alweer een mooie teamprestatie!