Vacatures & Stages

Vacatures & Stages

Bestuurslid

10-09-2021

Bestuurslid commerciële zaken gezocht

Het bestuurslid commerciële zaken maakt deel uit van het bestuur dat verder bestaat uit voorzitter, penningmeester, secretaris, bestuurslid voetbaltechnische zaken, bestuurslid velden en gebouwen en het bestuurslid algemene zaken.
 
Wat houdt de functie in?
Het bestuurslid commerciële zaken is een nieuwe functie in het bestuur verantwoordelijk voor het opzetten van een business club en het verder professionaliseren van de inkomsten die passen bij onze vereniging. Met de status van Regionale Jeugdopleiding waarbij onze selectie in de onderbouw uitkomt in de hoofdklasse en de selectie in de bovenbouw speelt op landelijk divisie niveau, hebben we de ambitie uitgesproken om ook BFC 1 naar de 1e klasse te promoveren. Hier hoort een ander financieel plaatje bij en hierop willen we ons voorbereiden. De kandidaat brengt een commerciële visie en ambitie in het bestuur en is bereid deze uit te voeren. De kandidaat heeft een hands-on mentaliteit en is de verbindende schakel tussen het bestuur en de sponsorcommissie. Tijdsbesteding is gemiddeld 6 uur per week.
 
Profiel
  • Je hebt een helikopterview en beleidsmatig en communicatief sterk
  • Je hebt commerciële ervaring met focus op new business

Kernwoorden: relatiegericht, samenwerkingsgericht, binder, enthousiasme

Natuurlijk heb je een BFC-hart en vind je het leuk om in een leuk en actief bestuursteam samen te werken.

B
enoemings- en opvolgingsprocedure
Een kandidaat-bestuurslid wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering op voordracht van het bestuur. De zittingstermijn van een bestuurslid is doorgaans drie jaar. 

Reageren?
Mocht je meer willen weten over deze boeiende en dynamische bestuursfunctie binnen onze vereniging, neem dan contact op met:
Gert-jan van Toorn – voetbalzaken@bfc-bussum.nl of
Arne Geensen – voorzitter@bfc-bussum.nl.

Reageren op de vacature* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!