Vacatures & Stages

Vacatures & Stages

Sponsorcommissie

25-07-2019

Medewerker/ster Sponsorcommissie

Voor een vereniging als BFC zijn inkomsten uit donaties en sponsoring (naast de inzet van alle vrijwilligers uiteraard) zeer belangrijk om wekelijks de kabouters, pupillen, junioren en senioren te kunnen faciliteren bij het uitoefenen van hun sport.

BFC verkeert in de gelukkige omstandigheid omringd te zijn door een aantal zeer loyale en duurzame sponsorrelaties, met daarnaast de support van bedrijven, ondernemers en donateurs die o.a. sponsoren via reclameborden langs de velden.

Om dit te continueren en verder uit te bouwen is de sponsorcommissie nog op zoek naar versterking. Met een aantal mooie thuis toernooien in het vooruitzicht waaronder de BFC Talent Cup, de ambities van het 1e elftal, en het 100 jarig bestaan van BFC op 1 mei 2020 kunnen wij zeker nog hulp gebruiken.

Heb je ervaring of affiniteit in de marketing, ben je goed in het bedenken en uitwerken van nieuwe sponsor concepten, ben je thuis in de wereld van social media of help je liever om nieuwe sponsors binnen te halen en vind je het leuk om betrokken te zijn bij deze commissie en ons te helpen?

Dan komen wij graag met je in contact om je enthousiast te maken!

Je kunt ons bereiken via sponsoring@bfc-bussum.nl 

Patrick van Dam

Reageren op de vacature* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!