Corona-update: iedereen welkom in onze horeca!

Corona-update: iedereen welkom in onze horeca!

22 september 2021 14:30


Vanaf 25 september zal ons clubhuis als afhaallocatie worden ingericht zodat toegangscontrole niet nodig is. We kunnen dan zonder de verplichte 1,5 meter maatregel verder. Dit is een grote stap vooruit.

Door de nieuwe maatregelen zou het bezoeken van de horeca voor iedereen vanaf 13 jaar alleen mogelijk zijn met een coronatoegangsbewijs. Dit is lastig voor BFC. We zouden veel vrijwilligers nodig hebben om elkaar te controleren op het coronatestbewijs en ID. Omdat we die niet hebben, hebben we ervoor gekozen de huidige openstelling van ons clubhuis als afhaallocatie voort te zetten, mede omdat dit eigenlijk erg goed bevalt. En dat betekent dat er geen toegangscontrole nodig is.

Het clubhuis is binnen verder afgesloten, maar ons terras hebben we extra overdekt en biedt voldoende ruimte voor een heerlijk kopje koffie, een AA-tje of een keuze uit ons ruime assortiment broodjes.


We doen dit zolang de maatregelen zo blijven en het weer dit toelaat. We zijn gewend geraakt om met elkaar snel te schakelen om hierop te anticiperen als dat nodig is.

Iedereen blijft dus gewoon, zonder coronacheck, welkom in onze horeca!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!