Pieter Kal draagt stokje over

Pieter Kal draagt stokje over

9 september 2021 12:30


Na vele seizoenen als vrijwilliger van BFC heeft Pieter Kal afgelopen vrijdag het stokje overgedragen. Pieter was verantwoordelijk voor het plaatsen van alle nieuwsberichten en het onderhoud van onze website. Toen wij in 2018 overgingen naar een nieuwe webomgeving heeft Pieter aan de basis gestaan van de huidige lay-out en informatie die we op onze website geven.

Het door vele leden gebruikte mailadres, communicatie@bfc-bussum.nl werd de afgelopen jaren volledig door Pieter beheerd en alle berichten plaatste hij op verzoek. Naast een drukke baan, een gezin met kinderen en het coachen van het team van zijn zoontje, konden we altijd op Pieter rekenen. BFC is Pieter heel dankbaar voor zijn inzet en hulp de afgelopen jaren.
 
We zijn verheugd drie nieuwe opvolgers te kunnen benoemen! Christien Munters, Coromandel Hendricks en Margot Bouwman nemen de werkzaamheden van Pieter over. Zij zullen met elkaar het mailadres communicatie@bfc-bussum.nl gaan beheren en zorgdragen voor het plaatsen van nieuwsberichten, wijzigingsverzoeken voor de website en het up to date houden van onze webpagina’s. Coromandel is ook betrokken bij BFC als corona-coördinator voor Corona gerelateerde vragen.
 
In het nieuwe seizoen bestaat de communicatie commissie uit de volgende leden:
 
Pieter Scholtens, vormgever: vormgeving@bfc-bussum.nl
Christien Munters, Coromandel Hendricks en Margot Bouwman, communicatie: communicatie@bfc-bussum.nl
Natasja van den Berg-Rep, nieuwsbrieven: nieuwsbrieven@bfc-bussum.nl
Coromandel Hendricks, corona-coördinator: corona@bfc-bussum.nl
Berend Jonkers, BFC TV
Sebastiaan Jansen, technische ondersteuning: administrator@bfc-bussum.nl
Johan Heerschop, technische ondersteuning: webmaster@bfc-bussum.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!