Scoren met je talent - vacatures

Scoren met je talent - vacatures

7 augustus 2021 11:15


BFC is een vereniging waar wij allemaal BFC zijn en vanuit het solidariteitsprincipe met elkaar de klus klaren. Het is veel werk om een vereniging als BFC draaiende te houden en we hebben dus veel handjes nodig.

scoren_met_je_talent.jpgBij BFC doen we allemaal verenigingsdienst van 6 uur. En dat is niet alleen maar bardienst. Er zijn veel meer leuke werkzaamheden die prima aansluiten bij jouw talent en die jou vrijstellen van je verenigingsdienst! En met hoe meer mensen we dit doen, hoe minder werk het voor iedereen is. Op dit moment zoek we talentvolle handjes voor de volgende activiteiten. 


Maak je interesse kenbaar bij onze clubmanager, René de Vreeze, clubmanager@bfc-bussum.nl


Communicatiecommissie:

Webredactie: 

 • Het met elkaar up-to-date houden van de website, het plaatsen van berichten en het doen van verbetervoorstellen voor onze website. Alles kan tussendoor vanuit huis worden gedaan.

Communicatie:

 • Meerdere vrijwilligers voor het actualiseren (en actueel houden) van de website, het maken van foto’s en filmpjes en plaatsen op onze social media kanalen, het verslaan van toernooien en evenementen en het (mede)beheer van onze socials. Dit kan vanuit huis gebeuren of bij BFC worden gepland rondom de activiteiten van de eigen kinderen.

Planners

 • Om alle leden tijdig van de juiste (wedstrijd) informatie te voorzien vullen we diverse systemen hiermee. Natuurlijk Sportlink van de KNVB, maar ook VoetbalAssist die onze website voorziet van alle wedstrijdinformatie. Zo voeren we hierin alle wedstrijden op die niet door de KNVB worden georganiseerd 7x7), maar ook 1 x per jaar het traniningsschema. Een klusje om thuis of in ons gezellige clubhuis te doen. En echt geen wekelijks werk.


EHBO commissie:

EHBO’ers

 • De bedoeling is dat wanneer je als EHBO vrijwilliger aanwezig bent bij BFC je jezelf via het aanwezigheidsbord even aan meldt in de Koemankamer, zodat we je kunnen bellen als iemand jouw hulp nodig heeft. Ga je weer naar huis dan meld je je gewoon weer af. Kleine moeite, je bent er toch. Daarnaast zetten we je graag af en toe in bij toernooien, wedstrijddagen en andere evenementjes.


Grote Club Actie:

Drie vrijwilligers

 • Administratieve activiteiten voor de organisatie van de Grote Clubactie lotenverkoop. Deze actie start in september en kent een aantal online administratieve activiteiten die heel goed met elkaar vanuit huis gedaan kunnen worden gedaan.


Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechters (met of onder opleiding)

 • Vrijwilligers die bereid zijn om wedstrijden op onze eigen velden te fluiten bij wedstrijden van alle leeftijden. Ons scheidsrechterskorps kan altijd versterking gebruiken en wij kunnen een scheidsrechteropleiding verzorgen.


Evenementencommissie

Commissieleden

 • De evenementencommissie organiseert evenementen voor de leden. Denk hierbij aan de nieuwjaarsreceptie, het Sinterklaasfeest, Pasen, het familietoernooi, etc. Ook is het leuk als er nieuwe evenementen worden opgezet. We denken dat het goed is een grote commissie te hebben, waarbij de diverse evenementen worden onderverdeeld, zodat dit voor een ieder niet teveel werk is. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” past dan ook mooi bij deze commissie.


Sponsorcommissie

Commissieleden

 • Heb je ervaring of affiniteit met marketing, ben je goed in het bedenken en uitwerken van nieuwe sponsorconcepten of ondersteun je deze activiteiten graag, dan ben je welkom in de sponsorcommissie. Voor BFC zijn inkomsten uit donaties en sponsoring (naast de inzet van alle vrijwilligers uiteraard) zeer belangrijk om wekelijks de kabouters, pupillen, junioren en senioren te kunnen faciliteren bij het uitoefenen van hun sport. 


Verenigingsbureau (i.o.)

Ondersteunende vrijwilligers

 • Het verenigingsbureau kent diverse administatieve rollen op het gebieden van financiën, ledenadministratie, contractbeheer, het maken (volgens vast format) van vrijwilligersovereenkomsten, HR- en\of juridisch advies en andere lopende zaken. Heb je kennis van dit soort zaken of handig met administratieve klusjes, dan zoeken we jou.


Vrijwilligerscommissie (i.o)

Commissieleden

 • BFC draait op vrijwilligers die allemaal hun steentje bijdragen. Dat vraag om een stukje administratie, aandacht, inwerken en hulp bieden waar nodig. Dat doen we graag met een groep mensen die dit op zich nemen en vol energie de verbinding zoeken met onze leden. De verengingsdiensten verweken wij in Voetbalassist en wordt jaarlijks goed bijgehouden en vraagt om een vraagbaak. Dat is, naast al het andere werk,  teveel werk geworden voor onze bestuursleden. Kom jij ons hierbij alsjeblieft helpen?


Gooise Meisjes Toernooi

Toernooiorganisatoren

 • Het Gooise Meisjes Toernooi (GMT)  is al 9 jaar een bekend meidentoernooi in de wijde omgeving. Een toernooiorganisatie draait op vrijwilligers. Ben jij degene die clubs benaderd om mee te doen, de dag te organiseren en de prijzen uit te reiken? Het toernooi is jaarlijks in juni en alle voorbereidingen kunnen makkelijk vanuit huis worden gedaan. Op de toernooidag krijg je hulp van veel vrijwilligers en ben je het aanspreekpunt. DE BFC meiden zullen blij met je zijn


Hospitalityteam

Gastheren-vrouwen

 • Op zaterdag ontvangen onze  gastheren en  -dames alle teams en hun scheidsrechters voor hun wekelijkse wedstrijd. Een gezellige plek waar de hele dag mensen in en uit lopen voor een vraag, een uitslag en bakje koffie of een praatje. Het hospitalityteam verdeelt de dag met elkaar en beleeft elke zaterdag een gezellige BFC dag. Kom je helpen?


Onderhoudsteam Velden en Gebouwen

Commissieleden

 • Bij een club als BFC er er veel onderhoud en allerhande klussen en klusjes binnen en buiten. Ben je handig en heb je af en toe een uurtje over, kom onze mannen dan helpen. Je bent van harte welkom
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!