Succesvolle aftrap BFC Talent Cup 2021

Succesvolle aftrap BFC Talent Cup 2021

22 juni 2021 21:30


Weliswaar nog zonder het échte publiek, maar mét de beste clubs van het vaderlandse jeugdvoetbal, enkele special guests en prima prestaties van de eigen BFC-teams kijkt de organisatie terug op een enerverend eerste weekend BFC Talent Cup 2021. De eerste vier Talent Cups kregen met Ajax (Onder-11 en Onder-12), AZ (Onder-13) en SC Heerenveen (Onder-14) even prachtige als verdiende winnaars, toch was het voornaamste huzarenstukje voor BFC Onder-11 dat na achtereenvolgende zeges op Sparta, SC Heerenveen, PEC Zwolle en AZ een finaleplaats behaalde tegen het grote Ajax.

Weekend1_O11-O14.jpg

Welhaast traditioneel waren de weergoden gunstig gezind. In de nachtelijke uren voorafgaand aan de werkelijke kick-off werden de velden optimaal besprenkeld en bracht de thermometer het kwik tot op het ideale getal voor twee lange voetbaldagen. De in gele hesjes uitgedoste vrijwilligers stonden garant voor een gestroomlijnde ‘hektiek’ waarbij slechts aangemelde teambegeleiders de toegang tot het complex werd verschaft en zodoende ‘binnen de lijntjes’ van de geldende Corona-maatregelen werd gebleven. Ook de sportkantine draaide weer op volle toeren. Het weerzien van iets dat veel weghad van het ‘oude normaal’ deed een ieder merkbaar goed.

Nog voor, tijdens en uiteraard na de persconferentie van 18 juni jl. gloorde er hoop om ook als publiek deelgenoot te zijn van de Talent Cups die voor dit jaar nog op de kalender staan. Op de website van rijksoverheid.nl prijkt sinds kort de volzin: “Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft”, een standpunt dat wij als zodanig zullen overnemen. Dit betekent dat publiek tijdens de drie resterende toernooidagen is toegestaan. Desalniettemin blijven wij een beroep doen op een ieders gezonde verstand en begrip om de basisregels, in het bijzonder de anderhalve meter afstand, in acht te blijven nemen.

Tijdens de toernooien zullen de uitslagen en standen real-time worden bijgehouden, zodat ook thuis of elders de prestaties te volgen zijn. De links voor komend weekend staan al live:

Zaterdag 26 juni: Onder-10 (TWIN GAMES) & Onder-15

https://www.tournify.nl/live/10talentcup

https://www.tournify.nl/live/15talentcup

 

Zondag 27 juni: Onder-9 (TWIN GAMES) & Onder-16

https://www.tournify.nl/live/9talentcup

https://www.tournify.nl/live/16talentcup

 

Wellicht tot zaterdag ;-)

Meer info? bfctalentcup@bfc-bussum.nl en/of via Facebook @bfctalentcup

Bijlage:

2021 06 19 Uitslagen

2021 06 20 Uitslagen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!