BFC Talent Cup 2021

BFC Talent Cup 2021

17 juni 2021 20:00


Wat een mooie reacties op de aankondiging dat de BFC Talent Cup 2021 tóch mag doorgaan!
Verspreid over vijf toernooidagen worden 10 prestigieuze Talent Cups gespeeld. We verwelkomen totaal 120 teams. Zij spelen totaal 300 wedstrijden. Het programma zal elke dag om 10:00 uur worden afgetrapt en rond 16:00 uur eindigen. De prijsuitreiking zal dit jaar sober zijn ter voorkoming van ongewenste drukte op het complex. De winnaar krijgt uiteraard een beker en een fotomoment. We zijn bijzonder trots op ‘het complete plaatje’ !

Bijgevoegd de programmagids. Deze omvat de achtergrondinformatie van alle Cups, zowel voor wat betreft spelregels óp als buiten het veld én alle speelschema’s. Ook is hierin een Corona-protocol opgenomen. Tijdens de toernooien zullen de uitslagen en standen real-time worden bijgehouden, zodat ook de mensen thuis de prestaties op gepaste afstand kunnen volgen en meebeleven. De betreffende links zullen via de sociale kanalen worden verspreid.

Check alvast: www.tournify.nl/live/1114talentcup

GAARNE IEDERS AANDACHT:  Zoveel mensen, zoveel meningen. Publiek is niet toegestaan. Ofschoon er vele mazen in de hedendaagse wet- en regelgeving bestaan doen wij een beroep op ieders begrip, gezonde verstand en medewerking ten aanzien van een zekere terughoudendheid in de begeleiding van de teams. Om het complex niet té overbevolkt te laten zijn hebben we de uitzonderingen op de regels (die soms contrasteren) nauw en zo scherp als mogelijk uiteengezet:

Uitzonderingen

  • Kaderleden, officials, vrijwilligers en medewerkers die een rol hebben mogen aanwezig zijn;

  • Teambegeleiding mag op het complex aanwezig zijn. Deze omvat uiteraard de staf (trainer-coach, teammanager, grensrechter, assistent, verzorger). Ook rijouders naar een uitwedstrijd horen tot de teambegeleiding.NB: specifiek voor ‘rijouders’ gelden aanvullende restricties. Hierover zijn de coördinatoren en teamleiders van de deelnemende teams geïnformeerd;

  • Alle namen van (volwassen) aanwezigen zijn voorafgaand aan de toernooidag bij de organisatie aangeleverd en bekendgemaakt.

 

Nieuwe versoepelingen ?
Mogelijk dat nieuwe versoepelingen meer kansen bieden om ook als publiek het toernooi van dichtbij mee te maken. We houden de berichtgeving in de gaten en maken zorgvuldig de afwegingen. Verder uitsluitsel zal gedeeld worden met de bekende contactpersonen en via open kanalen.

Meer info? bfctalentcup@bfc-bussum.nl en/of via Facebook @bfctalentcup

2021_BFC_Talent_Cup_Cover.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!