Voorlopige Selectieteams Seizoen 2021|2022

Voorlopige Selectieteams Seizoen 2021|2022

30 mei 2021 19:30


Zoals al eerder via diverse kanalen is aangekondigd hebben alle BFC-teams afgelopen zaterdag hun laatste voetbalactiviteit van dit seizoen gehad. Met de 25e editie van de Corona Challenge is een eind gekomen aan een bijzonder seizoen waarin voor onze jeugdleden, anders dan leden bij andere (kleine) verenigingen, wekelijks het enthousiasme, fanatisme en plezier op de mat hebben gelegd. Nogmaals voor de goede orde: BFC zal niet deelnemen aan de Regio Cup. Onze teams zijn uitgeschreven bij de KNVB en zullen daarom ook niet worden ingedeeld.

Onze pijlen richten zich inmiddels op volgend seizoen. Achter de schermen wordt de laatste hand gelegd aan de invulling en het instrueren van de trainersstaf en de teamindelingen krijgen gestalte. Graag refereren wij nogmaals aan onze menukaart, of in hedendaags vakjargon: ons ’Openingsplan’:

Zondag 30 mei: bekendmaking voorlopige teamindelingen van jeugdselectieteams, opleidingsteams (bovenbouw) en meidenselectieteams

  • Woensdag 2 juni: uitsluitsel wel/niet doorgaan BFC Talent Cups (en evt. friendlies in juni);
  • Zaterdag 5 juni: laatste editie ‘Minivoetbal’ voor stadionkabouters en –pupillen;
  • Zaterdag 5 juni: bijpraatsessie trainers nieuwe selectie- en opleidingsteams;
  • Maandag 7 juni: aanvang nieuwe voetbalseizoen. Selectie- en opleidingsteams bovenbouw trainen door tot 3 juli (trainingsschema);
  • Zondag 4 juli: bekendmaking voorlopige teamindelingen alle jeugdteams (Onder-8 t/m Onder-19).

 

Voorlopige teamindelingen van jeugdselectieteams, opleidingsteams (bovenbouw) en meidenselectieteams seizoen 2021|2022
De voorlopige namen van de selectiespelers voor de BFC selectieteams, opleidingsteams (bovenbouw) en meidenselectieteams seizoen 2021|2022 zijn bekend. De uitverkorenen zijn of worden komende week ook per mail op de hoogte gebracht. Voor het volledige, voorlopige lijstwerk verwijzen we naar de bijlage.

Alle nieuwe selectieteams starten vanaf maandag 7 juni met de voorlopige selectiegroep. Met deze groepen trainen de nieuwe trainers door tot (uiterlijk) 3 juli. Voor het trainingsschema verwijzen we naar de bijlage.

Inmiddels is duidelijk dat voor spelers tot en met 17 jaar wedstrijden tegen andere clubs weer zijn toegestaan. Definitief uitsluitsel onder welke voorwaarden en maatregelen we dat bij BFC gaan doen, waaronder de BFC Talent Cups, volgt komende weken. Betrokkenen zullen hierover spoedig worden geïnformeerd.

Uiteindelijk zal gedurende de maand juni nog een beperkt aantal spelers terugvloeien of wisselen naar een ander team. Vanzelfsprekend zal hierbij de grootste zorgvuldigheid worden betracht.

Teamindelingen komend seizoen
Met het bekend zijn van de (voorlopige) selecties zullen gedurende de junimaand ook de overige teamindelingen voor komend seizoen, zowel van de jongens als de meiden, worden gemaakt. Uitgangspunt is dat iedereen op zijn niveau kan voetballen. Dit bevordert immers het plezier en de individuele ontwikkeling. Wij verwachten de nieuwe teamindelingen rond 4 juli via de website bekend te maken.

Informatie over de start van het nieuwe seizoen en het (voorlopige) trainingsschema zal in een later stadium via de site worden bekendgemaakt.

Sportieve groet,

De ‘voetbalorganisatie’ (THO)
voorzittertc@bfc-bussum.nl

 

Bijlage
Voorlopige selectieteams 2021-2022 v3005.pdf
Trainingsschema pre-start juni.pdf

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!