Ben jij een evenementenorganisator en kom je ons helpen?

Ben jij een evenementenorganisator en kom je ons helpen?

22 mei 2021 11:45


Met z’n allen hopen we in het nieuwe voetbalseizoen te starten met de KNVB (beker) competitie en voetbal voor àlle BFC’ers. Wat zou het leuk zijn als we weer tegen andere verenigingen kunnen spelen, als supporters weer langs de lijn mogen staan en de kantine weer open kan.

WE_ZOEKEN.pngAls dit allemaal weer kan, willen we de start van het nieuwe seizoen in augustus en september feestelijk inluiden. In de tussentijd zijn we immers ook 100 jaar geworden. We beginnen daarom heel voorzichtig met het plannen van openings-evenementen voor iedereen: van 7x7 spelers tot onze allerkleinste talentjes, van erelid tot vrijwilliger. Dit zal natuurlijk alleen doorgang kunnen vinden als de coronamaatregelen het toelaten en met inachtneming van alle voorwaarden die daarbij horen. Als dat in augustus/september nog niet kan, dan doen we het gewoon wat later. Het vooruitzicht van een leuk evenement biedt perspectief!

We zijn op zoek naar een ervaren evenementorganisator of -bedrijf die ons kan helpen dit mogelijk te maken. Al naar gelang het evenement zal jouw functie bestaan uit een initiërende, coördinerende en/ of uitvoerende rol. Je zult hierbij intensief samenwerken met BFC-commissies en vrijwilligers. 

Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan nodigen we je vooral uit contact op te nemen met ons via algemenezaken@bfc-bussum.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!