BFC-trainers 2021 | 2022 - ‘Het complete plaatje’

BFC-trainers 2021 | 2022 - ‘Het complete plaatje’

22 mei 2021 11:30


Zoals deze week ook al in Bussums Nieuws was te lezen heeft men bij BFC de zaken goed op orde; de organisatie staat als een huis. Vele jeugdselectietrainers voor volgend seizoen, zowel bij de jongens als de meiden, zijn recentelijk al via de website gepresenteerd. Inmiddels zijn de laatste handtekeningen gezet en presenteren wij met trots ‘het complete plaatje’ van het trainersgilde van selectie- en opleidingsteams voor seizoen 2021|2022, een Blauwe Brigade die in totaal 46 (!) trainers telt.

BFC_-_PascalDennis.jpg

Eervolle vermelding voor Pascal Doest (hoofd Keepersopleiding) en Dennis de Loos (JO18-1).

Pascal Doest vervangt ‘kind van de club’ Damian Ranzijn, die zijn activiteiten als Hoofd Keepersopleiding, Hoofdtrainer van BFC JO17-1 en sluitpost van BFC 1 niet meer kan combineren door een nieuw contract als keeperstrainer bij PSV. Damian blijft onze club wel trouw, als goalie van ons vlaggenschip. De visie op keepers bij BFC blijft ook voortbestaan, mede omdat Damian zelf een voorname rol heeft gespeeld in de zoektocht naar zijn vervanger. Pascal Doest is een goede bekende in het keeperslandschap en heeft al met veel van de keepers in onze jeugdselectieteams gewerkt. Hij kent een rijk verleden als keeper in onder andere de Ajax-jeugd en als prof bij HFC Haarlem en heeft sinds 2015 een eigen keepers class. Pascal komt over van WV-HEDW.

Dennis de Loos maakt met open vizier de pikante overstap van SDO naar BFC, door de beide voordeuren. Hij traint al heel lang jeugdteams en heeft het felbegeerde TC2-diploma op zak. Waar een bootcamp als twist van de Corona Challenge al niet toe kan leiden... De timing had niet beter gekund, omdat deze samenviel met het besluit om BFC JO18-1 komend seizoen definitief te kwalificeren als selectieteam, uitkomend in de A-categorie. Een speelniveau dat prima matcht met de ambities van Dennis.

Het totaalplaatje van de Blauwe Brigade voor seizoen 2021|2022 is als volgt:

Trainers2021-2022.JPG

 

Met gepaste trots kan BFC meedelen dat diverse trainers van huidige breedteteams hebben aangegeven ook volgend seizoen deze rol te willen blijven vervullen. De komende weken zal het Technisch Hart zich in samenwerking met de Senioren-, Breedte- en Meidencommissie verder buigen over de trainers voor de overige breedteteams, zodat iedereen na de zomer waardig aan een nieuw voetbalseizoen kan beginnen.


THO (Technisch Hart Overleg) BFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!