Terug naar het normaal, heel BFC 7x7 kan niet wachten...

Terug naar het normaal, heel BFC 7x7 kan niet wachten...

4 mei 2021 22:15


Op 2 oktober 2020 eindigde na 2 speelronden onze 7x7 competitie in haar 10e jaargang. Een tweede lustrum editie die we dit seizoen hadden willen opleuken met wat extra feestjes. Een seizoen eerder (2019/2020) werd de competitie, vanwege Covid 19, in maart 2020 (op driekwart van het seizoen), ook al om de dezelfde redenen abrupt beƫindigd.

In onze huidige speeldagenkalender hadden we normaliter speeldag 13 na de meivakantie tegemoet gezien, maar ook dit seizoen zullen we helaas onze competitie niet verder uit kunnen spelen.

De 7X7 organisatie kijkt reikhalzend en hoopvol uit naar het nieuwe seizoen, wanneer een groot deel van ons land gevaccineerd is en we, gezond en wel, in september weer een volledige competitie kunnen afwerken.

Wellicht dat we nog enkele wedstrijden, zij het dan vriendschappelijk, zullen afwerken (uiteraard afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM), waarin onze  teams dan de gelegenheid krijgen om zich al voorzichtig voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. 

In het huidige seizoen 2020/2021, waarbij het dus nog twijfelachtig is of we nog kunnen gaan spelen, bleven  de vaste lasten van de club gewoon doorlopen en is het prachtig om te zien dat al onze 7x7 leden trouw de contributie zijn blijven betalen! Iedereen enorm bedankt hiervoor! 

Wij rekenen er dan ook op dat al onze 48 mannen- en vrouwen teams in september weer voor een nieuw seizoen opgaan. Mochten er coaches zijn die hier andere gedachten over hebben, dan ontvang ik graag voor 31 mei een mail via 7x7@bfc-bussum.nl

 

Sportieve groet,

Richard Spermon
Coördinator 7X7

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!