Mei Voetbalkamp Gooise Meren 2022

Mei Voetbalkamp Gooise Meren 2022

MeiVoetbalkamp3.jpg

Mei Voetbalkamp Gooise Meren 2022: 3 dagen lang voetbal en plezier

Je leest het goed, 3 dagen lang alleen maar voetballen en plezier maken. Wie wil dat nou niet? Nou wij wel.

Het voetbalkamp kent een aantrekkelijk programma met daarin centraal: VOETBAL, VOETBAL en nog eens VOETBAL. Kinderen worden ingedeeld in kleine groepen van maximaal 10 spelers met een eigen trainer voor het hele kamp. Het ochtendprogramma zal vooral bestaan uit uitdagende trainingen met daarin speciale voetbalthema’s. Tijdens het middagprogramma worden er veelal toernooien gespeeld.

Wie?
Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar. Of je nou een jongen of meisje bent, op voetbal zit of niet, speelt in het Gooi of niet, iedereen is welkom bij de Gooise voetbaldagen. Wil jij nou graag bij je vriendje of vriendinnetje in het team? Laat dat ons even weten dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Wanneer?
Wij organiseren deze voetbalweek in de meivakantie:
Van maandag 2 t/m woensdag 4 mei 2022. Dus hou deze dagen dan zeker vrij!

Kosten?
De kosten voor deze 3 dagen bedragen 99,-. Dit is inclusief een eten & drinken en nog een mooi aandenken aan het einde van het kamp.

Waar?
BFC Bussum
Meerweg 63
1405 BD Bussum

Ins
V.V._BFC-gooise-meren-qr-code.pngchrijven:
Via de QR Code of het inschrijfformulier kun je jouw zoon/dochter aanmelden en dien je gelijk de betaling te voldoen. Na de betaling is jouw zoon/dochter officieel ingeschreven voor het voetblakamp. Vergeet niet op het inschrijfformulier aan te geven of jouw zoon/dochter graag met een vriendje of vriendinnetje in het team wil.

Vragen
Voor meer vragen of informatie kun je mailen naar info@voetbalkampgooisemeren.nl.


MeiVoetbalkamp2.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!