Gedrag op de club

Gedrag op de club

Kan ik langs de lijn staan bij trainingen op woensdag?
Publiek / ouders mogen kinderen afzetten en ophalen bij de betreffende ingangen maar dienen vervolgens terrein direct weer te verlaten. Ook bij de allerjongsten is het de bedoeling dat je je kind brengt en bij het hek uitzwaait. Om daar na de training weer op te halen. Ook kijken vanaf de stoep of parkeerterrein is niet mogelijk.
Lees de leefregels en trainingsschema terug in het nieuwsbericht

Kan ik nou wel of niet langs de lijn komen kijken?
Nee, per 29 september is het complex van BFC gesloten voor ouders, oppassers, familieleden. Ook voor de ouders van de uitspelende teams. We zijn open voor spelers, en hun directe begeleiders. Wie onder begeleiders worden verstaan kan je terug lezen in het nieuwsbericht.

Wordt er bij de jeugd limonade geschonken?
We schenken tijdens en na de wedstrijden geen limonade.
Spelers nemen hun eigen bidon – gevuld- mee.

Ik zit in een team maar ben geblesseerd of geschorst, mag ik wel komen kijken?
Nee, helaas. Alleen spelers en begeleiding zijn toegestaan. De Corona maatregelen zijn erop gericht om verspreiding van het virus te voorkomen. Het is super fijn dat we nog wel mogen sporten. Het is dan ook logisch dat alleen actieve spelers en begeleiders bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn.


Mag je nou wel of niet douchen na de wedstrijd?
De kleedkamers zijn alleen open voor de tegenstanders van BFC 1 en VR 1. In de kleedkamer is het dragen van een mondkapje verplicht. Er zullen meerdere kleedkamers worden aangewezen voor gebruik om de 1,5m te waarborgen. 

Speel je in een landelijke competitie? Dan is een kleedkamer beschikbaar wanneer je een afstand verder dan 80km afgelegd hebt. Check vooraf de website van BFC om te zien of er een kleedkamer is toegewezen. Zie het Programma.

Kan ik in de kantine blijven tijdens een wedstrijd?
De kantine is per 29 september voor in ieder geval drie weken gesloten.

Kantine gesloten, mijn bardiensten vervallen dus?
De vrijwilligersdiensten voor de zaterdag achter de bar, worden omgezet naar een vrijwilligersdienst bij de hoofdingang van het sportcomplex. Bij het hek bij de bakken en bij de ingang van de SKBNM zullen gastheren/gastvrouwen staan uit hoofde van de teamtaak (waarover eerder gecommuniceerd).

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?
Dit afhankelijk is van de club waar je naar toegaat. Check de website van de uitvereniging voordat je op pad gaat.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?
Nee. Als je kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen het sportterrein niet op.

Mogen sporters die klaar zijn met hun wedstrijd of training blijven kijken naar een andere training of wedstrijd?
Nee. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!