Voetbalkamp Gooisemeren

Voetbalkamp GooisemerenVoetb
alkamp Gooise Meren: 5 dagen lang voetbal en plezier

Je leest het goed, 5 dagen lang alleen maar voetballen en plezier maken. Wie wil dat nou niet? Nou wij wel. 

Na het succes van de eerste editite organiseren wij wederom het Gooise Meren Voetbalkamp in de zomer van 2021.  

Het voetbalkamp kent een aantrekkelijk programma met daarin centraal: VOETBAL, VOETBAL en nog eens VOETBAL. Kinderen worden ingedeeld in kleine groepen van maximaal 10 spelers met een eigen trainer voor de hele week. Het ochtendprogramma zal vooral bestaan uit uitdagende trainingen met daarin speciale voetbalthema’s. Tijdens het middagprogramma worden er veelal toernooien gespeeld. Donderdag staat in het teken van spelletjes dag. Op deze dag zullen er ook springkussens aanwezig zijn en zal de gehele dag in het teken staan van voetbal- en samenwerkingspelletjes.

Wie?
Let op: Dit jaar zijn de Gooise voetbaldagen is voor iedereen van 6 t/m 16 jaar. Of je nou een jongen of meisje bent, op voetbal zit of niet, speelt in het Gooi of niet, iedereen is welkom bij de Gooise voetbaldagen. Wil jij nou graag bij je vriendje of vriendinnetje in het team? Laat dat ons even weten dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Wanneer?
Wij organiseren deze voetbalweek in de eerste week van de zomervakantie:
Van maandag 12 t/m vrijdag 16 juli 2021. Dus hou deze week dan zeker vrij!

Kosten?
De kosten voor deze 5 dagen bedragen 249,-. Dit is inclusief een trainingstenue, lunch, tussendoortjes, eigen bidon en nog een mooi aandenken aan het einde van de week.

Waar?
BFC Bussum
Meerweg 63
1405 BD Bussum

Inschrijven:
Door het aanmeldingsformulier in te vullen start u de inschrijving voor het voetbalkamp. U ontvangt een incassomachtiging voor de betaling. Na de betaling is uw zoon/dochter officieel ingeschreven voor de Gooise voetbaldagen. Vergeet niet op het aanmeldingsformulier aan te geven of uw zoon/dochter graag met een vriendje of vriendinnetje in het team wil.

Vragen
Voor meer vragen of informatie kunt u terecht bij Awi Mohabier of Joshua van Eijbergen
info@voetbalkampgooisemeren.nl

 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!