De Boelelaan 50
1082LR
AMSTERDAM
tel. 020-6445575

Hemelvaartsdag staat net als vorig jaar in het teken van het toernooi bij AFC in Amsterdam.
Rond het middaguur verzamelen de meiden op het prachtige complex en worden de details doorgenomen.

Allereerst spelen onze meiden tegen Oranje-Wit uit Dordrecht.

Meteen druk op de bal en goed doorspelen zorgt ervoor dat Rifka als snel de 0-0 verandert in 1-0. Sterke combinaties zorgen er voor dat Cato de 2-0 erin schiet. Dat voelt goed en door dames! Zoals Miloud het noemt tik-tik en kaatsen resulteren na een pittig duel in een penalty. Puck schiet de stand naar 3-0. De eerste wedstrijd is gewonnen.

Na het fluitsignaal steken de meiden snel over want binnen 10 minuten vangt wedstrijd twee aan tegen Alkmaar. Elske wisselde het vaantje uit en de wedstrijd kon beginnen. Een spannende wedstrijd met vele aanvallen van beide kanten. Liva, Dominique en Jip hebben een zware klus te klaren. Maar ze houden stand en Nienke weet menig bal naar voren te schieten waardoor er weer meer kansen waren voor onze meiden. Jade en Julia zijn overal en onderscheppen menig bal. Chelsea draait zich in ieder duel behendig uit en weet menig tegenspeelster uit te dribbelen. Na 30 minuten was de eindstand zoals het ook wel eens genoemd wordt: de brilstand 0-0.

Even rust en tijd voor een smoothie, broodje of gewoon even kijken naar een andere wedstrijd.

De laatste wedstrijd start om 14:55 uur op veld 2 tegen AFC. Bobbi en Zoe vliegen over het veld met succesvolle acties.  Dieuwertje stevent af op het doel en raak. Helaas telt het doelpunt niet net als nog een opvolgend doelpunt. De hele wedstrijd werd op een andere manier beleefd. De meiden waren behoorlijk teleurgesteld na het laatste fluitsignaal want dit was geen FairPlay.

Petje af voor onze Joy! Ze was een rots in de branding met menig redding waardoor er bijna geen doelpunt in ging.