Meerweg 63
1405BD
BUSSUM
tel. 035-6945648

In de O11-poules is er nog geen VAR of doellijntechnologie, toch was het gisteren al de tweede wedstrijd dat er aanspraak moest worden gedaan op de cameraman op de doellijn. Op een fraai schot van Sophie had de doelman van Victoria niet meteen de controle over de situatie. In twee, drie pogingen probeerde hij de bal zijn goal uit te werken, maar - helaas voor hem - daarbij was de bal toch echt over de lijn gegaan.

Net als bij de wedstrijd tegen Loosdrecht gaf de scheidsrechter het voordeel van de twijfel aan de dappere goalie, maar door de aanhoudende protesten van de meiden werd het filmpje nader onderzocht. Het beeld overtuigde niet alleen de arbiter maar ook de coaches van Victoria.

De 1-1 stond op het scoreboard, en de meiden trokken na de met begrijpelijke tegenzin door de jongens genomen aftrap meteen weer ten strijde. Waren de jongens in de eerste helft nog de baas op het veld, vanaf het einde van het tweede kwart gooiden de meiden de schroom van zich af en kwamen ze tot een stroom van kansen. Die gingen er helaas niet in. Na een uur knokken klonk het eindsignaal en kon er worden teruggekeken op weer een leuke en goede wedstrijd tegen en met de Victoriaanse boys.