Wie kent hem niet? Touzani..... - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wie kent hem niet? Touzani.....

Wie kent hem niet? Touzani.....

BFC MO15-1

-

Touzani divers

Datum

28 augustus 2022 10:00

Accommodatie

Sportpark De Meern
Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Via diverse communicatiemogelijkheden werden we kort geleden benaderd door niemand minder dan het management van Touzani. Of de MO15-1 zin had om mee te doen met het FC Straat toernooi bij SV de Meern.

Nou dat wilden de meiden wel.. 

In alle vroegte op zondagochtend 28 augustus gingen we richting Utrecht. De meiden droegen met trots voor het eerst weer hun wedstrijdtenue. Prachtige nieuwe tenues met onze nieuwe sponsors erop. Na de opening van Touzani zelf gingen de meiden het veld op. Met twee teams gingen ze ten strijde om een plekje te veroveren in de finale van de FC Straat League. De wedstrijdvorm was heel anders deze keer. De partijtjes duurden 5 minuten per keer. Twee uur lang zonder pauze gingen onze meiden de strijd aan met andere fanatieke meiden. Het ging er soms fel aan toe maar ze bleven strijden. 

Beide teams haalden niet de finale maar ze liepen met een grote glimlach het veld af want wat een ervaring. Een aantal was het gelukt om toch net even snel een selfie te maken met Touzani. En meiden zouden jullie over een tijdje nog eens mee willen doen? Ze riepen allemaal hetzelfde: JAAAAAAAAAA. . 

En wat is er niet fijner dan een hele ochtend lekker voetballen nog voordat de competitie gaat beginnen.

MO15-1_Touzani.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!