Scheidsrechter

H.G.J. Besselink

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd na de herfstvakantie. Bij de training was al zichtbaar dat niet alle meiden al helemaal waren thuisgekomen. Bij de wedstrijd was het helaas niet anders: een verkeerde aanname die leidde tot de 1-0, een eigen doelpunt, balverlies na eindeloze dribbels zonder de vrije mensen te zien, wegduiken voor de bal, duels vermijden, op de verkeerde plek lopen. En dan de regen die met bakken uit de lucht kwam. Het kan beter voor coach en teamleider aan de zijlijn. Na een mager eerste kwart vonden de meiden dit zelf ook. Er werd meer inzet getoond en strijd geleverd, maar helaas was de achterstand al flink opgelopen.

In de tweede helft met wind mee ging de strijd wat meer gelijk op, maar bleven de jongens uit ’s Graveland de bovenliggende partij. Net nadat de coach had gemompeld dat de meiden nog een uurtje nodig zouden hebben om te scoren, zette Eline goed door met een mooi spitsengoaltje en scoorde Tessa weer eens vanuit een onmogelijke hoek. De eer gered, snel opdrogen maar!