Herfst

Herfst

BFC MO13-1

2 - 0

Jonathan MO13-1

Competitie

1e klasse 02

Datum

16 oktober 2021 9:45

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Meerweg
Meerweg 63
1405BD
BUSSUM
tel. 035-6945648

Zo’n eerste zaterdag van de herfstvakantie zorgt altijd voor wat problemen. Afwezigen door vakanties, zieken door de eerste griepgolf, meiden die zin hebben om even niets te doen. Zonder wissels, met twee invallers en net aan 11 speelsters op het veld kwamen de MO13-1 meiden wat aarzelend op gang. Veel passes kwamen niet aan, er werd te veel uit stilstand gevoetbald.

Toch verplaatste het spel zich minuut na minuut meer in de richting van de goal van Jonathan. Voorzichtig ontstonden er kansen, maar helaas kwam onze voorhoede net een stap te laat of stond deze op de verkeerde plek. De doorbraak die niet kon uitblijven, kwam na een mooie pass van Jip. De bal kwam uit bij flankspeelster Indy, die recht op de goal afging en fraai via binnenkant paal afrondde.

Ook in de tweede helft waren de BFC-meiden heer - of moeten we zeggen: dame - en meester over het veld. De defensie kwam onder leiding van een weer soevereine Julie niet in de problemen. Regelmatig werd de attent keepende Elske in het spel betrokken om de opening aan de andere kant te vinden.

Ondanks de stug verdedigende Zeister meiden werd er in de tweede helft een stortvloed aan kansen gecreëerd. Maar ja, eerste zaterdag herfstvakantie, het baltempo net te laag, net te lang gewacht met afronden of net een pas te laat. Het tweede doelpunt viel dan ook niet vanuit een uitgespeelde kans, maar na een hoge bal van Julia die over de ongelukkige keeper heen de goal in stuiterde.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!